Bestille utstyr til innsjekk

Dersom du skal printe navnelapper til deltakerne dine, har du behov for utstyr. Dette kan leies hos Checkin!

Gå rett til...

Bestille utstyr
Kjøpe eget utstyr
Tips til innsjekk med utstyr
Vanlige feil

Husk å bestille printer og skanner i god tid før arrangementet. Helst 4 uker i forveien slik at vi får tid til å behandle forespørselen og sende utstyret. Det er også fordelaktig at dere får tid til å teste utstyret. Gå til denne siden for å gjøre din bestilling av utstyret:

→   https://www.checkin.no/sider/bestillutstyr

Priser

Både scanner og printer koster kr 750,- eks mva pr stk per gang det sendes.

Vennligst les gjennom sjekklisten som medfølger når du mottar utstyret:

• Test alltid utstyret i god tid før arrangementet starter, helst med en gang.
  • Dere trenger én pc eller én mac per sett med skanner og printer. Dette

ordnes selv.

• Du trenger også 2 USB innganger til datamaskinen hvis du bruker både

skanner og printer. Husk derfor å medbringe riktig overgang for din

MacBook eller PC.

NB! Ødelagt utstyr må erstattes. Husk solid pakking ved retur til oss. Utstyr skal returneres innen 2 dager etter at arrangementet er avsluttet.

Returadresse for utstyr:

Checkin AS
Narviga 23
4633 Kristiansand.

Norge

Kjøpe eget utstyr

Det er også selvfølgelig mulig å kjøpe eget utstyr dersom det er ønskelig.
Her finner du link til nettsteder som selger utstyr man kan kjøpe inn selv:

Printer
https://www.dustinhome.no/product/5011315361/p-touch-ql-820nwbc?tab=description

Batteri til printer
https://www.dustin.no/product/5011007160/brother-battery-li-on---ql-810w820nwb

Scanner  (Disse må kodes med programmeringsark fra oss -  trykk her for å lese mer! )

https://www.dustin.no/product/5011177426/ds4608-sr-2d-usb-kit-black-with-stand

Store labels (klistremerker)

https://www.dustin.no/product/5010079532/tape-paper-62mm-x-305m-white

Små labels (klistremerker)

https://www.dustin.no/product/5010101484/dk-11208

Klikk her for å lese om størrelsene.

Noen tips og viktige punkter:

• Vi anbefaler at du bestiller printer og skanner i god tid før arrangementet, helst fire uker i forveien. Det kan du gjøre her: https://www.checkin.no/sider/bestillutstyr
  • Bruk alltid nettleseren Chrome, den fungerer best.
  • Husk å sette opp i arrangementet at du sender ut billetter på forhånd, helst via SMS. Se arrangementet, oppsett og billettutsending i min side.
  • Har du PC må driver installeres, og husk å følge innstallasjonsveilederen nøye.

• Når noen kommer og sier de er der istedenfor andre, typisk ved sykdom, så kan du bytte ut en deltaker med en annen.
    • Klikk på bestillingsnummer i skannerbildet
    • Klikk på "Handling og endre"
    • Klikk på "Bytt ut deltaker" og registrer denne. Gå tilbake til skanner, oppdater vinduet og skann billett

Hvordan løse vanlige feil?

• Printeren vil ikke skrive ut
    • Den er ikke koblet til
    • Driveren har blitt installert feil (gjelder kun PC). Forsøk å avinstallere og installere på nytt. Les instruksjonen nøye.
  • Jeg klarer ikke å skanne billetten, det skjer ikke noe
    • Brukeren har skrudd på "dark mode" på sin telefon. Da virker det ikke. Søk opp deltaker ved navn isteden og klikk på hvit firkant for å markere ankomst (boksen blir grønn)
    • Telefonen til deltaker har knust skjerm. Du kan da be om navnet til vedkommende eller den som han gjort bestillingen og søke dem opp.
    • Det er for mørkt eller lyst i rommet. Skanner kan være litt lys-sensitiv, så det er lurt å teste en skanning før deltakere kommer. Direkte sollys er ikke å anbefale.