Installer driver på PC

Dersom du skal benytte en PC til innsjekken, må du laste ned denne driveren på forhånd. Vi forklarer deg stegvis hvordan.

Merk: Du trenger ikke laste ned driver hvis du bruker Macbook. Husk å benytte nettleseren Google Chrome!

Følg hvert steg for å laste ned og installere driveren til printeren.

1. Koble til printeren via USB og skru den på.
  2. Laste ned og åpne programmet som hjelper deg å finne riktig driver.
    Linken til programmet finner du ved å gå til:  Zadigs hjemmeside
    Under «Download» trykker du på «Zadig 2.8». Hvis det åpnes et pop-ut vindu, kryss dette ut.

Zadig 2.8 driver

3. Trykk på nedtrekkslisten som lister opp alle tilkoblede enheter. Du skal i dette tilfelle velge printeren du har koblet til. Den vil stå med navnet: "ql-820nwb (interface 0)". Hvis den ikke finnes i listen, kan du trykke på "Options" og "List all devices". Da vil den ligge i listen. Husk at printeren må være koblet til og slått på.

Innsjekk-skanner-zadig

4. Når du har valgt printeren fra listen, kan du trykke på knappen som heter "Install driver" eller "Replace driver". Driveren er nå riktig installert.
  5. Slå printeren av og på igjen for å aktivere endringen.
  6. Gå til skanneren via "Min side" i Checkin på det arrangementet du skal skanne billetter.
  7. Nede i høyre hjørne vil du kunne se et lite printer-ikon. Trykk på det.
  8. Nå vil du se printeren som en tilgjengelig enhet. Velg den og klikk "koble til".
  9. Du er nå klar for å registrere billetter og skrive ut navnelapper. Ønsker du å endre på navnelappene, kan du trykke på "Navneskilt" i skanneren og endre preferansene for hva som skal skrives ut. Hvis du ikke velger noe, vil det være standard med Navn, bedrift og stillingstittel.
  10. Hvis det ikke fungerer nå, må du sjekke at det er "interface 0" som er koblet på, ikke "interface 1". Se punkt 3.