Innsjekk med navnelapper

I Checkin kan du skrive ut navnelapper automatisk når en registrerer en deltaker som ankommet. Ler mer for å finne ut hvordan!

Dersom du allerede vet hva du har behov for kan du gå direkte til bestilling av utstyr her.

Gå rett til...

Hjelpevideo: Sette opp utstyr
Hva skal stå på navnelappen?
Navnelapp med QR-kode
Størrelse på navnelappene

Hjelpevideo: Hvordan koble opp scanner og printer

NB: Som nevnt i videoen ovenfor - dersom du benytter PC fremfor Mac, må du laste ned driver for å koble til printeren. Klikk her for detaljerte instruksjoner.

Hva skal stå på navnelappen?

Du kan selv velge hvilke felter som skal skrives ut på navnelappen. Det mest vanlige er navn, firma og eventuelt stillingstittel. Merk at for at du skal kunne få med firma/stillingstittel må det hukes av for feltene i skjemabyggeren på deltakernivå.

Klikk deg inn på det aktuelle arrangementet og velg "innsjekk" på dashboardet.
For å definere feltene til navnelappen klikker du på "navneskilt" oppe til høyre på innsjekssiden. Da dukker det opp et vindu der du kan velge feltene og se forhåndsvisning til venstre.

navnelapp

Navnelapp med QR kode

Du kan også skrive ut QR kode med et digitalt business card på navnelappen.

Velg "vCard" i strekkodefeltet. Da kan man skanne koden med kamera på telefonen, og få opp kontaktkortet til vedkommende.

NB! Hvis du gjør endringer av innholdet på navnelappen må dette defineres for hver PC/Macbook som skal gjøre innsjekk.

Man kan gjøre en tester ved å huke av en grønn boks eller scanne en QR kode, for så å trykke i det grønne feltet igjen for å deaktivere billetten igjen.

Størrelser på navnelappene

Det finnes to størrelser på klistremerkene til printeren "Brother P-Touch" som Checkin systemet kan kobles opp med. Det er vanlig å bruke den største lappen om man har behov for å printe QR kode.

Liten: Målene på navnelappen er 9 cm x 3,8 cm. (vanlige labels)
Stor: Målene på navnelappen er 6,2 cm x 8,2 cm. (vCard / QR kode)

NB: Dersom en ønsker store navnelapper, bør QR-kode (digitalt businesscard) inkluderes for å oppnå et pent resultat.

Eksempler på de to størrelsene:

.

Skiltet (også kalt "badge") og nøkkelbånd, må du som arrangør bestille av et lokalt trykkeri e.l. Standard størrelse på disse er A6, 10,5 x 14,8 cm. Det kan være nyttig å lage et definert område i designet hvor klistremerket kan setter på.

Innsjekk-skanner-navneskilt bilbransjen

Tips til organisering av innsjekk:
Du bør "klipse" på snoren til å ha rundt halsen på forhånd, og henge disse opp på en stumtjener eller lignende. Husk å sette frem en søppelbøtte til papiret fra lappen når den er klistret på.