Ordrerapport

I ordrerapporten finner du alle bestillingene som er lagt inn for ditt arrangement. Her kan du også sende SMS og E-post til deltakerne. Det er flere ulike måter å hente ut rapporter i Checkin hvis du trenger en eksport i Excel format.

Gå rett til...

Bestillinger

Hvordan sende ut SMS eller e-post

Hent ut rapport med egendefinert info - Excel

Totalrapport - hvordan eksportere til Excel

Bestillinger

I ordrerapporten kan du søke opp navn på personen du skal gjøre en endring for, eller gå direkte til bestillingsvinduet ved å trykke på bestillingsnummer/ordrenummer. Dette nummeret vil deltakeren få per e-post i ordrebekreftelsen ved fullført kjøp/bestilling.

ibruk-endringer-orderapport

Klikk deg inn på bestillingsnummeret og få oversikt over følgende:

• Bestillingskontakten – personen som har bestilt på vegne av seg selv eller andre
  • Fakturaadresse
  • Deltakerinformasjon med billetter og eventuelle tilleggsvalg
  • Betalingsinformasjon
  • Registrerte transaksjoner
  • Fakturahistorikk
  • Arbeidslogg – hvem har gjort endringer i ordren.
  • Notater – brukes kun internt for å kommentere eventuelle endringer eller spesielle forhold.

For å se egen artikkel om hvordan du håndterer bestillinger, gå hit:

Hvordan håndtere bestillinger i Checkin?

Sende ut SMS eller e-post

Trykk på ikonet "SMS" eller "E-post" når du har hentet frem ønsket deltaker(e) i listen over ordre i ordrerapporten.

NB! For å kunne sende SMS må du ha midler på konto, det vil si at du må ha fått inn inntekter på et av dine arrangement for å dekke kostnaden. SMS koster kr 0,80 eks mva pr stk.

ibruk-sendesms-sms

Se en utdypende artikkel om hvordan du sender beskjeder fra systemet her: SMS og E-post fra Checkin

Hent ut rapport med egendefinert info

Hvis du har behov for å generere en Excel-rapport med enkel informasjon for arrangementet ditt, kan du gå til ordrerapporten og bruke filtreringsalternativene for å sortere listen etter ønskede filtre og kolonner før du eksporterer Excel-dokumentet.

Sorteringsfunksjoner

Kolonner

Bruker du "Kolonner" kan du sortere listen over deltakere etter hvilken informasjon du ønsker å få frem i listen før du henter ut en Excel rapport. Etter du har valgt ønskede kolonner kan du laste ned en Excel fil ved å trykke på Excel ikonet.

rapporter-totalrapport-kolonner

Filter

Trykker du på "Filter (BETA)" kan du filtrere deltakerne etter hvilke valg og kategorier de har valgt underveis i sin påmelding. Her vil alle tilleggsvalg dukke opp, og du kan gjøre flere filtreringer samtidig og kombinere med kolonnene du ønsker å få frem i listen.

Slik vil valg for filter se ut, hvis du har lagt til tilleggsvalg:

Trykk på de filtrene du ønsker å bruke og trykk "Vis rapport". Når du har gjort dette vil ordrerapporten vise kun de deltakerne som har huket av for tilleggsvalgene i sin påmelding, og du kan hente ut Excel rapporten med de utvalgte kolonnene og filtreringene.

Merk: Siden dette er en betafunksjon, er det for øyeblikket kun mulig å sortere etter ett tilleggsvalg om gangen. Bruk totalrapporten hvis du trenger å hente ut flere tilleggsvalg samtidig.

Når man har valgt ønskede kolonner og/eller filter, vil ordrelisten vise kolonnene og bestillinger sortert på de valgte filtrene. Trykk så på Excel ikonet for å laste ned filen til din datamaskin.

Totalrapport

Hvis du ønsker en fullstendig oversikt over all informasjonen som er samlet inn, kan du bare trykke på "Totalrapport" øverst i høyre hjørne i ditt arrangement. I Excel dokumentet som lastes ned kan du gjøre de sorteringene du måtte ønske. Hvis du ønsker å sortere Excel-filen før du laster ned dokumentet, kan du se avsnittene overfor.

Merk: Vi ber om at du er nøye med personvernet når du laster ned filene. Deling av deltakerinformasjon er arrangørens ansvar, og vi oppfordrer til forsiktighet.