Utbetalingskonto

Checkin overfører de inntjente midlene til din(e) bankkonto ved månedsskiftet, med et tilhørende regnskapsbilag. Du kan selv sette opp en eller flere kontoer for utbetalinger, og definere for hvert arrangement hvor inntektene skal gå.

Hvordan legge til en ny bankkonto for utbetaling

Gå til "Økonomi" og videre til "Utbetalingskontoer"

utbetaling

Her vil du kunne sette opp utbetalingskonto, eventuelt flere om du ønsker å få overført inntekten til ulike kontoer. Trykk på + Legg til bankkonto.

utbetalingskontoer

Legg til ønsket bankkontonummer.

kontonummer

Hvordan definere inntekter fra et arrangement til en spesifikk bankkonto

For å velge hvilke inntekter som skal til hvilken konto, går man inn i oppsettet for hvert arrangement. Du må ha opprettet arrangementet og kommet frem til steget "Betaling" for å få dette valget frem.

Gå til arrangementet, og inn i "Oppsett". Gå videre inn til steget "Betaling" i veiviseren. Her legger man inn hvilken utbetalingskonto man øsnker overføringen til. NB! Dette forutsetter at man har satt opp denne kontoen i "Økonomi"-modulen først.

I steget betaling kan du legge til din utbetalingskonto

Trykk "Lagre.

Merk at utbetalingskonto ikke kan endres etter at arrangementet er publisert, så alltid dobbeltsjekk at dette er korrekt før du publiserer et arrangement.

Endre syklus for utbetalinger

I Checkin er det mulig å sette opp månedlig eller ukentlig utbetaling. Som standard står denne på månedlig, men en kan enkelt endre dette under fanen "økonomi - utbetalingskontoer"

Finn ønsket konto og klikk på de tre prikkene til høyre for å få opp valg om å endre syklus, evt. deaktivere konto.

ukentlig utbetaling