Innsjekk med app!

Gjør innsjekken enkel og tilgjengelig ved å benytte dere av Checkin sin egen app på innsjekk!

Appen er tilgjengelig (beta) i Appstore for iPhone/iPad og Google Play for Android.

Gå rett til...

Hvordan fungerer appen?

Statusmeldinger i app/scanner

Innstillinger

Link til appen i AppStore

Link til appen i GooglePlay

Hvordan fungerer appen?

1. Last ned appen på din enhet via Appstore/Google Play
  2. Åpne appen og logg inn med din brukerkonto i Checkin. Dersom du har flere kontoer i Checkin, må du velge hvilken kundekonto det gjelder ved innlogging.

app-login

3. Velg hvilket arrangement du skal sjekke inn deltakere på:

app-velg-arrangement

4. Når du har valgt arrangement blir du ført inn i scanneren (kamera). Denne ligger i midten av menyfeltet nederst i appen.
    For å scanne billetter må du føre kamera foran deltakernes QR-kode. Denne er tilgjengelig på billetten deres. Husk å skru på billettutsendelse på e-post eller på SMS, se her hvordan det gjøres i oppsettet.

Status på antall som er sjekket inn, er oppført øverst i høyre hjørne.

app-scanner

Grupper: Dersom billetten du scanner er del av en større bestilling vil du få opp valget om å utføre "gruppeinnsjekk". Her kan du velge å sjekke inn alle, eller å huke av de aktuelle deltakerne.

app-gruppe

5. Dersom du har behov for å søke på navn fremfor å scanne QR-kode - kan du velge "deltakere" i fanen nederst til venstre i appen. Benytt søkefeltet øverst for å søke på deltakere og huk av til høyre, slik at avhukingsfeltet blir grønt.
    Dersom du trykker på feil person kan du sjekke dem ut på samme måte.

app-deltakere

Andre statusmeldinger i scanner

Ikke gyldig billett = deltakeren har ikke fremvist en billett som er gyldig til det aktuelle arrangementet. Sjekk gjerne over billetten for å se om arrangement og dato stemmer.

app-ikkegyldigbillett

Allerede scannet = billetten som deltaker fremviser er allerede scannet.

Sjekk gjerne at vedkommende sin ID matcher med navnet på billetten.
Hver billett har sin unike QR-kode - dette for å sikre at en ikke kan kopiere eller videresende billetter som allerede er brukt.

app-allerede-scannet

Innstillinger

Innstillinger er tilgjengelig i menyen nederst til høyre.

Ved å klikke på "endre" knappene - har du mulighet til å bytte mellom dine aktive arrangementer, og eventuelt mellom flere kontoer dersom du har det.

Hvordan sjekke inn på flere arrangementer samtidig

Hvis du har behov for å sjekke inn på flere arrangementer samtidig kan disse også aktiveres her.

Trykk først på "Endre", på Arrangement.

app-innstillinger

Deretter går man til de tre prikkene, og gå videre til "Velg flere arrangement".

Hun av for de arrangementene du skal sjekke inn for og trykk "Sjekk inn på x arrangement".