Vi har inngått partnerskap med norske MailMojo

Vi styrker nå våre tjenester og inngår samarbeid med norsk leverandør for e-postmarkedsføring.

Bilde: MailMojo
Fra venstre: Stian Prestholdt, Anders Steinlein og Frode Danielsen

Nå går vi sammen med MailMojo om å tilby en kraftpakke til arrangører som ønsker å benytte et norsk e-postverktøy i markedsføringen av arrangementer. 

Hva er MailMojo? 

MailMojo er Norges ledende nyhetsbrev-program laget spesielt for små bedrifter sine behov. 
Kunder av Checkin har nå mulighet til å integrere deres konto med MailMojo for å kunne sende engasjerende invitasjoner og nyhetsbrev. 

Fokus på datasikkerhet

I likhet med Checkin er løsningen utviklet i Norge, og tilbyr sine kunder norsk support. MailMojo har høyt fokus på personvern og datasikkerhet, der alt av data er lagret i deres datasenter i Oslo. 

- Nyhetsbrev er en utrolig effektiv kanal for å bygge autentiske relasjoner med ditt publikum, blant annet fordi e-post oppleves personlig. Men nettopp derfor er det også viktig at personvernet er ivaretatt, som gjør det ekstra gledelig å ha et samarbeid med Checkin. Sammen sørger vi for at hele kjeden – fra påmeldinger til arrangementer, til påfølgende oppfølging av deltakerne – foregår gjennom helnorske systemer.

Anders Steinlein, daglig leder i MailMojo

Vi gleder oss til videre samarbeid! 

Vil du ha nyttige tips om hvordan lykkes med e-postmarkedsføring av dine arrangementer? 

Da bør du melde deg på vårt webinar: Tips til hvordan markedsføre dine arrangement - Slik øker du antall påmeldinger via e-post den 12. mai klokken 10:00.Under webinaret får vi besøk av Sara Vienna som er MailMojos ekspert på e-postmarkedsføring. Meld deg på her.  

Lær mer om Checkin