Ideell sektor

Vi vet godt at du jobber med hjertet på rett plass​

Derfor mener vi at du ikke skal bruke unødvendig tid på å styre med påmeldinger, betaling, regnskapsføring eller sitte på telefonen for å finne ut om folk kommer eller ikke. Alt må bare funke.
En sal full av deltagere til et stort arrangement
sparkle
Liv Karin Thomassen 200

Vi bruker Checkin fordi vi ønsket et norsk system med høy brukervennlighet for oss og kundene våre. Som en frivillige organisasjon er det viktig for oss at Checkin har egne priser for samfunnsbyggende arbeid. Utmerket service som fikser alt på stående fot!

Liv Karin Thomassen, Daglig leder
Stiftelsen Lystgården

Betalingsmåter

Betaling med det som passer deg!

Betaling med Vipps, kort eller faktura. Ingen kronglete oppsett, alt bare virker gjennom våre gode avtaler med leverandørene
Checkin_funksjon_betalingsmetoder

Overnatting

Selg overnatting sammen med billettsalget

Gi dine deltakere en bedre totalopplevelse ved at de kan bestille overnatting samtidig som de melder seg på ditt arrangement.

Checkin har en egen modul der du legger inn alt av romalternativer på en enkel måte. Du har stor fleksibilitet på prismodeller og matalternativer. Hotellet kan få tilgang til gode rapporter som hentes ned underveis eller i etterkant.

Checkin_funksjon_overnatting

Rabatter

Den rette prisen til de rette folka, selvsagt!

Lag koder enkelt, og bestem hvilke billetter som skal ha rabatter, hvor mange og hvor lenge de skal gjelde. Earlybirds og other birds – we got you covered!
Checkin_funksjon_rabattkoder

Ideell organisasjon?

Checkin har en egen prismodell for ideelle organisasjoner. Dette gjelder alle med sektorkode 7000 i Brønnøysund. Du kan sjekke dette selv på www.brreg.no

De særegne prisene for ideelle er:
  • 3kr eks mva + 3% uavhengig av betalingsmåte
  • Minstepris er 5 kroner per billett
  • Gratisarrangementer er gratis
3%
3KR

Checkin tar den usynlige jobben

Tusenvis av konferanser, hundretusener av deltakere: Erfaringen og teknologien gjør at vi blir valgt. Du trenger ikke bare et påmeldingssystem, du trenger Checkin. Arrangørens og økonomisjefens førstevalg.

Klar for å få vite mer om påmeldingsløsningen hvor du får full kontroll?

Gi oss kontaktinformasjonen din og book en demo, så tar en av våre eksperter kontakt før du aner det.


Eller opprett en gratis konto for å se selv