Referanser

Macsimum

Macsimum skaper møter mellom mennesker og skiller seg ut fra konkurrentene sine ved å være personlige og å by på seg selv. Lær hvordan eventselskapet Macsimum sparer tid og får enda mer kontroll på kundereisen til deres oppdragsgivere. 
referance page image-1
anette-aass-flolo-300

Vi velger Checkin fordi det gir oss full kontroll på salg, fakturering og utsending av billetter. Vi har i samarbeid med Checkin fått den funksjonaliteten vi trenger til våre events og setter stor pris på hvor fleksible utviklerne har vært i prosessen.

Anette Aass Flølo, CEO
Macsimum

Slik rocker Macsimum eventbransjen

Gjennom to tiår har eventbyrået Macsimum skapt tusenvis av opplevelser og møter mellom mennesker, både i form av digitale og hybride events og store konferanser med tusenvis av deltagere i Oslo Spektrum. En av ingrediensene i suksessoppskriften er påmeldingssystemet Checkin. 

Møter mellom mennesker

Macsimum har holdt på siden 1996, men startet som et “ekspressbyrå” som leverte reklame- og profilartikler i høyt tempo. Etter å ha fått noen eventoppdrag fikk de såpass smaken på det at de gikk all-in. I dag er Macsimum en betydelig aktør innen eventbransjen, og holder til på teknologihuset Rebel i Oslo, som selskapet er en av initiativtakerne til.   

- Vi lever av å skape møter mellom mennesker og vi skiller oss nok ut fra våre konkurrenter ved at vi dyrker det å være personlige og å by på oss selv. DNA-et hos våre medarbeidere er preget av nysgjerrighet og ustanselig pågangsmot, og med det mangfoldet vi har i erfaring og kompetanse, har vi evnen til å alltid spille hverandre og oppdragsgiverne gode, sier Knut Wicklund-Hansen, som er rådgiver og teknisk leder i selskapet.

Se hvorfor Macsimum har valgt å bruke Checkin:

HubSpot Video

Planlegg til minste detalj og forutse utfordringer

Macsimum har oppdragsgivere i privat og offentlig sektor. Noen er communities, drevet av frivillige som ikke jobber med events til daglig. Blant dem er den årlige utviklerkonferansen JavaZone, som etter to år med korona-avlysninger endelig gjorde sin comeback i september. Eventet har vokst fra den spede begynnelse på Betong i kjelleren på Chateu Neuf til flere tusen deltakere i Oslo Spektrum.

– Et event består av veldige mange små deler som til sammen skaper opplevelsen hos publikum. Jobben vår er å planlegge eventet til minste detalj og forutse mulige utfordringer, så gjennomføringen blir så knirkefri som mulig. Det lykkes vi med fordi vi har flinke folk og nøye håndplukkede underleverandører og verktøy, forteller Wicklund-Hansen.

Checkin sparer oss for tid og gir oss kontroll på kundereisen

Blant verktøyene i verktøykassa til Macsimum er påmeldingsløsningen Checkin, som de har brukt i snart åtte år. Eventbyrået har i dag en person som omtrent utelukkende jobber med Checkin. Før det brukte de et egenutviklet system, som kostet mer enn det smakte. 

– Hvis vi kunne gått tilbake igjen i tid, ville vi nok ha avsluttet egenutviklede løsninger og gått for Checkin tidligere. Checkin sparer oss for tid, vi har fått mer kontroll på hele kjøpsprosessen, og rapporteringen ut mot oppdragsgiver har blitt mye bedre, sier Wicklund-Hansen.

Norsk aktør med lokale betalingsløsninger et viktig kjøpskriterium

På spørsmål om hvorfor Macsimum valgte Checkin, svarer han slik:

– Vi hørte om Checkin for omtrent 10 år siden, da vi begynte å scanne markedet etter løsninger for billettsalg og rapportering. Vi kom over flere aktører, testet flere av dem og landet på Checkin. En grunn til at vi valgte Checkin foran andre kjente løsninger er at vi så fordelene i å ha en norsk aktør med lokale betalingsløsninger. I tillegg har løsningen et enkelt grensesnitt. Blant annet vil jeg trekke fram flerbillettkjøp, som gjør det enkelt for den som kjøper inn billetter å distribuere disse til sine deltagere. Til slutt vil jeg si at både vi og kundene våre opplever Checkin som veldig ryddige og gode, samt raske på tilbakemeldinger, avslutter Wicklund-Hansen.

Klar for å få vite mer om påmeldingsløsningen hvor du får full kontroll?

Gi oss kontaktinformasjonen din og book en demo, så tar en av våre selgere kontakt før du aner det.


Eller opprett en gratis konto for å se selv