Venteliste

Denne artikkelen tar for seg hvordan du kan benytte deg av verktøyet Venteliste!

Når du vet at ditt arrangement kommer til å bli utsolgt, kan du bruke venteliste. Det er alltid noen som kansellerer billetten sin. Hvis dette skjær kan du bruke din ventelist for å selge flere billetter og sørge for at ditt arrangement er utsolgt. 

Hvis du ønsker å bruke venteliste vil du finne innstillinger for dette nederst til venstre i oppsettet under overskriften "Verktøy". Husk å aktivere innstillingen på alle billettene du ønsker at dette skal gjelde for. 

verktøy venteliste

NB! Når noen blir tatt av venteliste og gitt plass på en billettype eller tilleggsvalg som koster noe, vil de få en faktura på beløpet. Det er ikke mulig å trekke kort/vipps automatisk når de blir tildelt plassen, kun faktura. 

 

I innstillingene kan du gjøre følgende: 

  • Aktivere at systemet automatisk skal gi plasser til neste person på listen hvis det blir ledig plass (feks. hvis en deltaker er meldt av, eller du åpner opp for flere plasser)
  • Holde igjen hele faktura inntil deltakeren har fått tildelt en plass
  • Tvinge alle deltakere direkte på venteliste (hvis du ønsker å gjøre prioriteringen for hvem som skal kunne delta selv

 

Videre kan du sende ulike beskjeder, i bestillingsvinduet, i egen mail etter bestillingen er gjort, eller når en plass blir ledig.

 

VIKTIG! Når en deltaker blir satt på venteliste mottar de ikke ordrebekreftelsen. Meldingene som aktiveres i innstillingene erstatter dette frem til de eventuelt får plass. 

 

Husk å trykke på "Lagre og publiser" for å aktivere endringene.

 

oppsett-venteliste-instillinger

 

Merk: Hver SMS som blir sendt ut av systemet koster 80 øre eks mva.