Innsjekk med Mac/PC

MERK: dersom du ønsker print av navnelapper til deltakerne, må det kobles til ekstra utstyr. Dette kan leies hos Checkin. Les mer om innsjekk med printer og scanner her

Som et alternativ til innsjekk med app, kan du også benytte PC eller Mac.
Klikk deg inn på arrangementet det gjelder, og deretter knappen "innsjekk" på dashboardet.

Når du er inne på innsjekkssiden kan du søke på deltakere og klikke på avhukingsruten til høyre. Da vil ruten bli grønn og deltakeren er registrert som ankommet. Dersom du trykker på feil person ved et uhell, kan du enkelt fjerne markeringen igjen ved å trykke på den grønne boksen.

Innsjekk-skanner-deltaker registrering

Dersom en deltaker er en del av en større bestilling kan du trykke på "vis kun navn" under søkefeltet. Da vil du kun få opp den aktuelle deltakeren. Dersom du ønsker å se hele bestillingen igjen, klikker du på samme knappen igjen.

På dashboardet for arrangementet kan du følge med på deltakerutviklingen og se hvor mange som er ankommet.

Følg deltaker utviklingen på dashboardet for ditt arrangementet