Setekart

Vi bygger setekart tilpasset dine behov, og du kan enkelt tilpasse slik at seter blokkes ut. Mange av våre kunder bruker også setekartet som et utstillerkart der partnere og utstillere selv velger hvor de vil stå.

Ta kontakt med oss hvis du ønsker å bestille ved hjelp av dette påmeldingskjemaet.

Priser

Setekart 7500 kr eks mva.

Ekstra setekart 5000 kr eks mva.

Slik legger du til setekartet ditt

Når du har fått beskjed fra din kundebehandler i Checkin om at setekartet er klart, vil det legges på din kundekonto. Du kan starte å bygge oppsettet for arrangementet ditt, selv om du ikke har mottatt kartet, men husk å svare på spørsmålet om setekart i innledende oppsett.

NB! Det er ikke mulig å legge til setekart til et arrangement hvis det allerede er solgte billetter. Dette må gjøres før første salg er gjort, husk å inkludere funksjonen i "Innledende oppsett". Vi anbefaler derfor å vente med å publisere arrangementet ditt, til setekartet er på plass.

1. Legg til setekart funksjonen ved å svare ja på spørsmålet om setekart i "Innledende oppsett":

innledende oppsett setekart

2. Dette gjør at du videre får opp verktøyet "Setekart" i menylinjen til venstre. Trykk på "Setekart".

verktøy setekart

3. Velg ønsket setekart. Det er kun mulig å ha ett setekart pr. arrangement, men man kan ha flere kart koblet opp mot en kundekonto. Merk at dette ikke er tilgjengelig før du får beskjed om at det ligger klart.

oppsett-setekart-opsettsetekart

4. Kartet vil legge seg inn og du kan gjøre dine justeringer i margen på høyre side.

Slik kan et salkart eller messekart se ut:

oppsett-setekart-salkart

oppsett-setekart-messekart

Med grunnlag i kartet som er programmert for ditt arrangement, vil du ha muligheter til å skjule felt eller seter. Man kan også velge at det ikke er mulig å la enkeltseter stå alene, kalt "bufferseter". Settes buffersete til 1, vil det bli blokkert ett sete på hver av sidene av en bestilling. Den neste som bestiller vil ikke kunne velge de blokkerte setene som den første bestillingen har ved siden av seg. Dette er nyttig hvis du trenger avstand mellom bestillinger, samtidig som at hver deltaker innad i en bestilling kan sitte samlet.

bufferseter setekart

Bildet under er kun et eksempel, basert på det setekartet ovenfor. Gjør eventuelle endringer og trykk "Lagre endringer".

innstillinger setekart

5. Når setekartet er lagt inn må du angi hvilke billetter som skal ha setereservasjon. Gå til billetter og trykk på blyanten for å redigere. Skru på "Setereservasjon".

billettinnstillinger setereserasjon

Velg om du ønsker nummererte eller unummererte seter. Når du har gjort dette vil det bli mulig å velge plass fra kartet i påmeldingen/billettkjøpet.

Først vil billettkjøperne måtte legge inn sin kontaktinformasjon, for så å velge seter i neste steg:

setekart velg seter

oppsett-setekart-konsert

spesifiserte seter

I sammendraget vil man få oversikt over hvor mange billetter man har valgt, hvilket sete som er angitt hvilken billett, og totalsum for kjøpet.

Ved behov for mer hjelp, ta kontakt på support@checkin.no eller +47 38027000.