Innledende oppsett

innledende oppsett

Fyll ut informasjonen:

1. Er ditt arrangment et gratis arrangement? Velg dette hvis deltaker ikke skal betale for billetten eller påmeldingen.
  2. Er ditt arrangement et kurs? Få mulighet til å legge inn økter, registrere ankomst pr økt, og utstede kursbevis.
  3. Ønsker du å hente inn personlige opplysninger? Huk av hvis du trenger å innhente informasjon om alle deltakere, samt hente inn opplysninger om feks. allergier, valg av seminarer eller gi muligheten for produktkjøp.
  4. Ønsker du å kunne motta betalinger fra bedrifter og organisasjoner? Dette gir mulighet for at bestiller kan motta faktura pr EHF faktura.
  5. Skal deltakerne møte opp fysisk?
  6. Skal deltakerne kunne velge seter? Velg ja hvis du vil bestille setekart, eller bruke et eksisterende setekart du har fått programmert inn i systemet.
  7. Skal du tilby avansert booking av overnatting? Har du et overnattingssted du samarbeider med eller liknende kan du her få muligheten til å gjøre avansert booking med ulike rom typer, alternativer for kost og losji.

Trykk "Gå videre med dette oppsettet" for å komme til neste steg.

gå videre med oppsett knapp

Neste steg i oppsettet: GENERELT OM ARRANGEMENT