Referanser

NFT – gruer seg ikke lenger til påmeldingene!

Norsk Fotballtrenerforening arrangerer seminarer og kurs for medlemmene sine, og skjønner ikke hvordan de klarte seg før Checkin!  

NFTprofilbilde 650
sparkle
Geir Åge Olsen

Etter at vi begynte å bruke Checkin til påmeldinger ble arbeidsmengden drastisk redusert. Trengte vi å gjøre noen eventuelle endringer, kunne jeg bare gjøre det direkte i systemet. Dette gjorde slik at jeg frigjorde masse tid på administrasjon til at jeg kunne fokusere på å lage et fantastisk bra arrangement!

Geir Åge Olsen, Administrativ Leder
Norsk Fotballtrenerforening

Norsk fotballtrenerforening

Type arrangementer

Kurs & Seminarer

Etablert i

1986

Har brukt Checkin siden

2019

En av de første trenerforeningene i Europa

Norsk fotballtrenerforening (NFT) ble etablert den 9. november 1986 etter initiativ fra sentrale personer i fotballbransjen som Egil «Drillo» Olsen og Nils Arne Eggen.

De så at norsk fotball trengte en fagforening, eller en «vaktbikkje» for fotballtrenere, et organ som først og fremst kunne kjempe for rettighetene til trenerne, men også sørge for at samspillet mellom trenere og klubber fungerte godt.

NFT er dermed en av de eldste og lengstlevende trenerforeningene i Europa og fungerer som en uavhengig interesseorganisasjon og en kollektiv stemme nasjonalt og internasjonalt for sine godt over 3000 medlemmer. Foreningen jobber for å løse eventuelle konflikter mellom trenere og fotballklubber og for medlemmenes:

  • Stillingsvern
  • Utdannelse og utvikling
  • Faglige posisjon og integritet i klubb, organisasjon og samfunn
  • Faglige møteplasser

Fotballtrenerforeningen har også en nettbutikk hvor de selger alt av fotballutstyr, samt treningsutstyr og førstehjelpsutstyr.

speed

Arrangerer Cupfinaleseminar hvert år

NFT er ansvarlig for trenerutdannelse og etterutdanning av trenere slik at de kan holde seg oppdatert og blant annet fornye sine lisenser. Fotballbransjen er i rask utvikling, med store endringer fra tiår til tiår. Gjennom bygging av fagmiljøer og deltakelse i relevante fora for utvikling og beslutning skal NFT sikre sunn og god utvikling av norsk fotball.

Viktig med et godt trekkplaster

Fotballtrenerforeningen arrangerer derfor hvert år det store Cupfinaleseminaret, som faktisk er Nord-Europas største trenerseminar, hvor de henter inn minst en «kanon» (som de kaller det) til å være trekkplasteret for seminaret. I tillegg booker de inn og organiserer andre interessante og inspirerende foredragsholdere, bransjefolk og aktiviteter til seminaret.

Hanket inn "El Loco" i 2022

Det store høydepunktet blant de over 30 cupfinaleseminarene de har arrangert var da de i 2022 fikk hanket inn selveste Marcelo Bielsa, også kalt «El Loco». Kallenavnet til den argentinske fotballtreneren er ifølge NFT absolutt fortjent, men han er fotballgal på en positiv måte. I tillegg er han ekstremt kunnskapsrik. At de fikk Bielsa med var en flott fjær i hatten for NFT og en fantastisk opplevelse for alle deltakerne.

Skjedde en revolusjon

Geir Åge Olsen er administrativ leder i Norsk Fotballtrenerforening. Han hevder at det skjedde en revolusjon da de begynte å bruke Checkin i 2019. Da hadde de (les: han) lenge holdt på med «de evinnelige» Excel-arkene med manuell punching og håndtering av påmeldinger.

– Jeg gruet meg hver gang jeg skulle i gang med dette arbeidet, forteller Olsen. – Det var ikke akkurat plankekjøring å sjonglere alle påmeldinger, kanselleringer, innsjekkinger, endringer og så videre. Det var en logistikk uten like!

Nervøsiteten forsvant raskt

Fotballtrenerforeningen var selvsagt kjempenervøs og bekymret for om folk faktisk kom til å begynne å bruke systemet til påmeldinger, eller om de ville fortsette å sende mailer som før. Men det gikk over all forventning; de aller fleste tok i bruk systemet, og tilbakemeldingene fra deltakerne var nesten utelukkende positive.

For første gang kunne de bare følge med på påmeldingene som rant inn og plasserte seg automatisk der de hørte hjemme.

«Hvordan vi klarte oss før Checkin, det kan jeg ikke skjønne!»
Geir Åge Olsen

Fikk frigjort verdifull tid

– Endringer kunne jeg bare gjøre rett i systemet uten for mye jobb, sier Olsen fornøyd. – Jeg fikk dermed frigjort masse verdifull tid som jeg tidligere hadde brukt på manuell håndtering av påmeldinger, fakturering, innsjekkinger, avstemminger av kredittkortutskrifter, regnskapsrapporter, purringer og så videre.

Olsen priser seg også lykkelig over at de hadde fått på plass Checkin før pandemien kom, tidlig i 2020.

– Så kom pandemien. Hadde vi ikke hatt Checkin da, så hadde jeg nok jobbet med refunderinger og ditten og datten enda, sier Geir Åge.

Bra for oss og bra for deltakerne

Alt går nå digitalt og sømløst, og NFT får samlede månedlige overføringer fra Checkin.

– Checkin gir deltakerne en bedre opplevelse også, bekrefter Olsen. – Nå er det ikke kø i innsjekkingen på arrangementene lenger, alt virker mer profesjonelt, og deltakerne er fornøyde med at vi har blitt digitale.

Vil du oppleve hvordan Checkin kan hjelpe deg?

  • Øke billettsalget ved bruk av vårt påmeldingsskjema
  • Spare tid når du håndterer endringer på bestillinger
  • Spare tid og penger ved å bruke Checkin sine regnskapsrapporter, og
  • Koble Checkin med andre systemer du allerede bruker