Kjøpsvilkår for billett­kjøpere

Om avtalen

Checkin AS, org nr 994035053, tilbyr billettsalg, produktsalg og booking (overnatting) til kunder på vegne av arrangører. Billettkjøper kjøper billettene fra arrangør, og kundeforholdet er mellom billettkjøper og arrangør.

Når du kjøper billetter, produkter eller booking via Checkin, aksepterer du både arrangørens vilkår for handelen, samtidig som du aksepterer Checkins kjøpsvilkår i denne avtalen.

Aldersgrense

Checkin er opptatt av å ivareta sikkerheten og personvernet til billettkjøper. Man må derfor være fylt 15 år for å kunne kjøpe billetter via Checkin, og arrangører står fritt til å sette en høyere aldersgrense på sitt arrangement.

Kjøpsbetingelser

Checkin er et mellomledd mellom arrangør og billettkjøper, og er ikke ansvarlig for gjennomføringen av det enkelte arrangement, kvalitet, eller innhold.

Spørsmål knyttet til din bestilling skal stilles direkte til arrangøren.

Kjøpte billetter refunderes ikke, med mindre annet er spesifisert av arrangøren i deres vilkår. Alle spørsmål om avlyst arrangement må rettes til arrangør. Angreretten gjelder ikke ved kjøp av billetter jf. Angrerettloven §22m.

Ved avlysning av arrangement, dersom arrangør går konkurs, eller arrangementet på annen måte ikke blir avholdt, er Checkin uten ansvar for refusjon, erstatning eller annen form for godtgjørelse. Slike krav må rettes mot arrangøren, men Checkin vil kunne bistå i den praktiske gjennomføringen av en tilbakebetaling, dersom pengene skal utbetales fra vår klientkonto, og ikke fra arrangør direkte. En erstatning eller tilbakebetaling gjelder ikke eventuelt billettavgift som er lagt på billettprisen. Denne beholdes i alle tilfeller av Checkin.

Det er arrangøren sitt ansvar å kommunisere sine refunderingsregler til kjøpere, og kjøper må sende en forespørsel om refundering til arrangør, ikke til Checkin. All kommunikasjon eller tvister angående refundering skjer mellom Arrangør og Kjøper.

Kjøper er selv ansvarlig for egne billetter, kjøp av riktige billetter, og at billettene blir sendt til en gyldig e-postadresse og/eller mobilnummer. Kjøper er ansvarlig for at alle opplysninger oppgitt ved registrering, er korrekte.

Alle forsøk på svindel, hacking av nettsiden, eller annen misbruk av tjenesten Checkin leverer, vil kunne medføre politianmeldelse og krav om erstatning.

Personopplysninger

Vi samler personopplysninger fra deg når du frivillig oppgir slik informasjon ved kjøp. Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvordan disse behandles, er beskrevet i vår personvernerklæring

Hvis du registrerer billettkjøp på andre enn deg selv, er det du som er ansvarlig for å innhente samtykke fra disse før du huker av på eventuelle samtykker om markedsføring og kommunikasjon fra arrangøren.

Checkin AS – telefon 38 02 70 00 / support@checkin.no.