Tappin

For å kunne integrere med Tappin må du først og fremst ha en konto hos Tappin.

Nettside: https://tappin.no/

Telefon: +47 22 12 02 42

E-post: info@tappin.no

Merk: Dersom du integrerer med Tappin så foregår all utsendelse av linker fra Tappin. Det vil også kun være 1 billettype som kobles opp synlig i Tappin (kallt xxxx). Her må du manuelt bytte navn og legge til andre billettyper. Se punkt i punkt 7 om hvordan man setter opp en livestream.

Integrere mot Tappin

Når du så har fått en konto hos Tappin så kan du integrere med de hos oss:

1. Gå til Integrasjoner og klikk på Tappin-ikonet:

3. Klikk på "Koble til" knappen oppe i høyre hjørne:

Intregasjoner-Menyen-KobleTapin

4. Logg inn på Tappin-kontoen din:

5. Klikk på "Allow" for å tillate at vi får mulighet til å overføre deltakerinformasjonen:

6. Klikk på "Fortsett" for å komme tilbake til Checkin:

Når du har gjort dette så er integrasjonen oppe og går!

Sette opp Webinar/Livestream for å synkronisere deltakere

For å få deltakerne over i Tappin er neste steg å gå inn på arrangementet å sette opp et Webinar/Livestream.

1. Klikk deg inn på arrangementet du ønsker å overføre deltakere fra

2. Klikk på "Oppsett":

3. Klikk på "Webinar/Livestream" (Om du har et Hybrid arrangement så er det Livestream):

4. Klikk på "Opprett Webinar/Livestream" knappen:

5. Her får du opp de ulike leverandørene vi tilbyr. Klikk på "Velg" på Tappin:

6. Se over informasjonen til webinar/livestream og velg hvilken "Workspace" du ønsker å legge til i Tappin og klikk på Fortsett:

7. Velg hvilke billetter du ønsker skal få tilgang til det digitale innholdet:

Integrasjoner-digitalbillett-digitalinnhold

Her er det delt opp i Digitale billetter og fysiske billetter (der det bare står "Billetter").

Ønsker du å gi tilgang basert på Tilleggsvalg klikker du på "Legg til tilgang på tilleggsvalg". Da får du opp alle tilleggsvalgene dine på arrangementet.

8. Klikk på "Lagre endringer" og klikk på "Fortsett" for å fullføre.

Ønsker du å endre på webinaret/livestreamen eller slette dette så klikker du på de tre prikkene til høyre:

Du kan ikke endre hvilken "Workspace" det er koblet opp mot i Tappin. Da må du slette webinaret/livestreamen og opprette det på nytt. Vær obs på at synkroniseringen skjer veldig fort så dersom du allerede har deltakere på arrangementet så starter synkroniseringen umiddelbart når du har opprettet webinaret/livestreamen hos oss. Dette bør derfor bare gjøres dersom du ikke allerede har deltakere på arrangementet.

Viktig å huske på

• All utsendelse av linker vil bli gjort fra Tappin. Du skal derfor ikke sette opp linkutsendelser fra Checkin.
  • I Tappin er det bare mulig å ha 1 billettype. I Tappin blir dette kalt xxxx. Derfor er det bare den første billettypen du har på arrangementet ditt som blir "Synlig" i Tappin. Alle deltakerne du ønsker å få over til Tappin vil bli synkronisert men alle vil ha samme "Billett". I eksempelet over (på punkt 7. Velg hvilke billetter du ønsker skal få tilgang til det digitale innholdet) så vil alle få "Online ticket" i Tappin. Dette kan se litt forvirrende ut i Tappin men det du må sjekke dersom du er usikker på om alle er synkronisert er antallet.
  • Dersom du oppretter integrasjonen etter at du har startet påmeldingen så vil alle deltakerne bli synkronisert så snart du oppretter webinaret/Livestreamen som er koblet mot Tappin.