MailMojo

MailMojo er en plattform hvor man kan lage profesjonelle nyhetsbrev som en del av markedføringen for dine arrangementer. Registrer en konto enkelt via Checkin systemet, følg instruksjonen nedenfor.

Slik setter du opp integrasjonen:

• Gå til "integrasjoner" i menyen på venstre side når du er logget inn i "Min side"  i Checkin, og velg Mailmojo blandt de ulike systemene Checkin har integrasjon med. Du trenger ikke å registrere en konto på forhånd, bare følg stegene nedenfor.

Integrasjoner-MailMojo-koble

• Klikk på "Koble til"-knappen.
Integrasjoner-Mailmojo-koble

• I neste vindu kan du registrere ny bruker, eller koble opp mot din eksisterende bruker hos Mailmojo.

• Hvis du allerede har en konto vil bildet nedenfor dukke opp, og du kan opprette tilgang mellom kontoene. Lager du ny profil, går du på nytt inn i fanen og trykker koble til.

• Velg listen du ønsker å synkronisere til. Her kan du også velge hvilke aktive arrangement du ønsker å synkronisere (valgfritt).

• Synkroniseringen vil starte straks du trykker "Lagre" i veiviseren for tilkobling. Det kan ta inntil noen minutter før alt er synkronisert.
  • Checkin kobler seg på MailMojo sin "e-commerce" løsning og sender over data om konferansenavn, billett type og billettpris slik at du kan segmentere på dette senere.

Hvordan overføre informasjon fra Checkin til Mailmojo

For å overføre e-poster fra Checkin til Mailmojo kreves det et aktivt samtykke fra deltaker som innhentes via tilleggsvalg i Checkin (skjemabyggeren).
NB: Tilleggsvalget må legges i "felt for deltakere" i skjemabyggeren.

Selve overføringen trigges av ordet "nyhetsbrev". Det vil si at du må opprette et tilleggsvalg som inneholder dette ordet. Her har du benytte deg av en avkrysningsboks.

Eks. "Jeg samtykker til å motta nyhetsbrev fra Checkin i etterkant av arrangementet".

Dersom du ønsker å opprette en enkeltvalgsliste for at deltaker skal kunne aktivt svare ja eller nei - eks. "ønsker du å motta nyhetsbrev i etterkant av arrangementet?" med svar "ja/nei"-
må også valget om ja inneholde ordet nyhetsbrev. Eks. "Ja, jeg ønsker å motta nyhetsbrev".

Alle som huker av for at de ønsker nyhetsbrev bli ført over som en aktiv "subscriber" i MailMojo. Hvis du kun skal bruke Mailmojo for kommunikasjon om ditt arrangement er dette ikke nødvendig.

Tips: Hvis du allerede er i gang eller har avsluttet din påmelding og ikke har fått hentet inn samtykke, kan du gjøre dette ved å legge inn et samtykke i mailene du sender via Mailmojo i forkant og under ditt arrangment. Slik kan du bygge dine lister for nyhetsbrev som du senere kan bruke for å invitere til nye arrangment og annen informasjon.