Kontoplan i Checkin

I Checkin ligger det en standard kontoplan som benyttes i bilagene, men du har også mulighet til å sette opp egen!

I Checkin kan du sette opp en kontoplan med avdeling og prosjekt, slik at du får det samme oppsettet på regnskapsbilagene fra oss, som det du har i ditt eget regnskap. Dette forenkler regnskapsføringen betydelig. Se video som viser hvordan dette gjøres.

Gå til fanen "Kontoplan" og sett inn ønsket informasjon for alle fanene som her kommer opp:

Kontoer: Her fører du inn kontonavn og nummer som tidligere er brukt i deres regnskapssystem. Trykk på "+" for å legge til.

Avdelinger: Her fører du opp de avdelingene som er aktuelle å koble inntektene eller avgiftene til. Dette merkes med en kode, en beskrivelse og en kontaktperson.

Prosjekter: Hvis du ønsker å merke med prosjektnummer kan du føre inn dette her.

Koblinger: Her kan du sette opp koblingene for hvert arrangement. Du kan også lage en standard mal på "Standard innstillinger". Mange ønsker å gjøre dette individuelt pr arrangement, da går man videre inn på hvert arrangement man har oppretter og setter opp individuell kontoplan.

Det er også mulig å søke på arrangementet du ønsker å legge inn feks. prosjekt på - og du kan også huke av for "endre for alle" dersom du ønsker å gjøre en endring for alle arrangementer.

Dersom du ikke ønsker å legge inn egne kontoer, så ligger det allerede en kontoplan i systemet som vil bli synlig på regnskapsbilagene. Merk at standardkontoene blir stående frem til du oppretter en konto som erstatter disse. Se standard kontoplan nedenfor:

1481    Forskuddsbetaling til leverandør: Checkin

1500    Kundefordringer

1920    Bankinnskudd

1921    Bankinnskudd: Checkin

2400    Leverandørgjeld til Checkin

2701    Utgående merverdiavgift, høy sats

2703    Utgående merverdiavgift, middels sats

2704    Utgående merverdiavgift, lav sats

2711    Inngående merverdiavgift, høy sats

2713    Inngående merverdiavgift, middels sats

2714    Inngående merverdiavgift, lav sats

2900    Gjeld til kunder

2965    Forskuddsbetalt inntekt

3000    Salgsinntekt, billetter, mva.-pliktig, høy sats

3001    Salgsinntekt, billetter, mva.-pliktig, middels sats

3002    Salgsinntekt, billetter, mva.-pliktig, lav sats

3003    Salgsinntekt, medlemskap, mva.-pliktig, høy sats

3200    Salgsinntekt, billetter, fritatt mva.

3990    Periodisert salgsinntekt

4300    Varekostnad

4335    Transaksjonsgebyr, billetter

7830    Tap på fordringer, fradragsberettiget