Betaling

Her velger du hvordan deltakerne skal betale for sin billett/påmelding. Det er automatisk lagt inn betaling på kort, vipps og faktura/EHF faktura. Hvis ditt billettsalg kun gjelder privatpersoner er det naturlig å deaktivere "Tillat betaling fra bedrifter" i innledende oppsett.

Velg dato for utsendelse av faktura og antall dager for forfall hvis du har aktivert faktura som betalingsmåte. Velger du samme dato som billettsalget åpner vil alle fakturaer bli sendt ut fortløpende.

NB! Hvis du har mange tilleggsvalg og/eller billettyper kan det være nyttig å vente et par dager med utsendelse av faktura. Benytt "Hold igjen utsending av faktura til" -rubrikken. Da vil bestiller ha noe tid til å ringe å gjøre endringer før faktura blir sendt ut av systemet.

betalingsformer

Billettavgift

Under "Billettavgift"  kan du legge til en billettavgift (som legges på toppen av billettprisen). Dette vil legges til i sammendraget for bestillingen, og er synlig før betaling er gjennomført og spesifiseres på kvittering og på faktura.

Tips! Lurer du på hva du bør ta i billettavgift for å dekke kostnadene av bruken for systemet? Se vår priskalkulator her.

Utbetalingskonto

Under "Utbetalingskonto" bestemmer du hvilken konto du øsnker å få midlene overført til. Velg fra nedtrekkslisten. Bankkontoene først være lagt inn i "Økonomi"-fanen under "Utbetalingskontoer" (ikke i oppsettet).

Hvis du ønsker å få utbetalt pengene fra arrangementet samlet etter arrangementsdatoen kan du legge inn dato for dette, slik at alt kommer på samme billag. Hvis du ikke velger dato for første pengeoverføring, utbetales det én gang pr måned.

Neste steg i oppsettet: VILKÅR