Norsk Interaktiv

Norsk Interaktiv er en innovativ totalleverandør av engasjerende e-læring med fokus på det norske markedet.

Med Mentorkit LMS og kursbyggerplattform (Mentorkit Creator) lager du enkelt dine egne kurs som du kan selge via dine Checkin-arrangement. De har pedagogisk kompetansen, teknologi (læringsplattform, LMS og salgsløsning/nettbutikk) og de kreative kreftene som skal til for å lage effektive nettkurs. Ønsker du en demo eller en hyggelig prat om e-læring, ta kontakt her.

For å kunne integrere med Norsk Interaktiv må du først og fremst ha en konto hos dem.

Slik installerer du integrasjonen:

1. Gi inn på Mentorkits administrasjonspanel og slå på «Checkin integrasjon» i Innstillinger

2. Gå til Checkin-arkfanen i Mentorkit og klikk ”Generer”. Kopier API-nøkkelen som da blir generert

3. Gå til Checkin-integrasjoner, klikk «Koble til» og lim inn API-nøkkelen fra Mentorkit

4. Opprett et Webinar i Checkin og velg deretter hvilket Mentorkit-kurs som skal knyttes til ditt arrangement, og hvilken klasse (gruppe) i Mentorkit brukeren skal havne i, eller ta kontakt med Norsk Interaktiv som mer enn gjerne hjelper deg med oppsettet over Teams.

5. Du er nå koblet opp!

NB! Du trenger ikke å opprette en billett i oppsettet, ettersom Norsk Interaktiv vil sende linken til kurset til dem som melder seg på.