Vi søker backend utvikler!


Om Checkin
Checkin er et påmelding- og billettsystem. Bruk mindre tid på administrasjon, og mer tid til å skape gode opplevelser. Vi har vært i markedet siden 2008 og teller i dag 13 ansatte. Selskapet har vært en scale up siden 2017 og opplever en vekstrate på over 50% per år. Økonomien er god og markedet er svært modent for våre løsninger. Vi er nytenkende og innovative og representerer et teknisk faglig sterkt miljø, samtidig som vår markedstilnærming er sterk og salgsorientert.

Backend utvikler / developer

English below.

Elsker du å planlegge og utvikle systemer som gjør livet enklere og bedre for kunden, og samtidig ønsker å jobbe i et av Kristiansands mest fremoverlente og ambisiøse selskaper? Det mener vi at du kan finne i Checkin!

Vi er i solid vekst, og har per i dag et utviklingsteam på 3 backend-utviklere, 2 UX-designere og 2 React-utviklere. Nå jakter vi på en person som kan styrke kompetansen på backend-arkitektur og økonomikontroll.

I tillegg til å være et event management system (påmeldingssystem) er Checkin også en fintech, hvor vi leverer solide løsninger for betalingsformidling (bank, kort, Vipps), knusing av tall mot regnskap, bankavstemminger, automatisk bilagsføring og utbetalinger mm. Erfaring fra bank, revisjon eller regnskap er derfor en stor fordel, men viktigst av alt er evnen til å "se" tallstrukturer og dataflyt/-lagring.

Det er ikke noe krav om kompetanse på PHP, men seniorkompetanse på OOP som C# eller Java er nødvendig. Økonomi-motoren skal bygges om fra bunn i 2021, og det er da ikke gitt at det må baseres på PHP.

English:
Do you just love to make every customers life better and easier every day, and at the same time work in one of Kristiansands more innovative and forward thinking environments? We believe you can get that in Checkin!

We're scaling up quite fast, and are currently a development team of 3 backend developers, 2 UX designers and 2 React developers. Now we're looking for a person with experience and strengths at backend architecture and accounting.

Besides beeing an event management system, Checkin is also a fintech. We provide top level solutions for payments (bank, card, Vipps), number crunching for accounting and batch payouts. Experience from accounting, banking etc, is preferred, but most imporantly the ability to "see" number structures/data flow and data storage.

It's not a requirement to be an experienced PHP developer, but you need to meet senior level on any object oriented language, like C# og Java.
For more information and to apply for the position, go to the finn.no ad here


come and join the Checkin team