Vi søker utvikleremarkedsfører 
og kundekonsulent 


Om Checkin
Checkin er et påmelding- og billettsystem. Bruk mindre tid på administrasjon, og mer tid til å skape gode opplevelser. Vi har vært i markedet siden 2008 og teller i dag 13 ansatte. Selskapet har vært en scale up siden 2017 og opplever en vekstrate på over 50% per år. Økonomien er god og markedet er svært modent for våre løsninger. Vi er nytenkende og innovative og representerer et teknisk faglig sterkt miljø, samtidig som vår markedstilnærming er sterk og salgsorientert.

Backend utvikler / developer

English below.

Elsker du å planlegge og utvikle systemer som gjør livet enklere og bedre for kunden, og samtidig ønsker å jobbe i et av Kristiansands mest fremoverlente og ambisiøse selskaper? Det mener vi at du kan finne i Checkin!

Vi er i solid vekst, og har per i dag et utviklingsteam på 3 backend-utviklere, 2 UX-designere og 2 React-utviklere. Nå jakter vi på en person som kan styrke kompetansen på backend-arkitektur og økonomikontroll.

I tillegg til å være et event management system (påmeldingssystem) er Checkin også en fintech, hvor vi leverer solide løsninger for betalingsformidling (bank, kort, Vipps), knusing av tall mot regnskap, bankavstemminger, automatisk bilagsføring og utbetalinger mm. Erfaring fra bank, revisjon eller regnskap er derfor en stor fordel, men viktigst av alt er evnen til å "se" tallstrukturer og dataflyt/-lagring.

Det er ikke noe krav om kompetanse på PHP, men seniorkompetanse på OOP som C# eller Java er nødvendig. Økonomi-motoren skal bygges om fra bunn i 2021, og det er da ikke gitt at det må baseres på PHP.

English:
Do you just love to make every customers life better and easier every day, and at the same time work in one of Kristiansands more innovative and forward thinking environments? We believe you can get that in Checkin!

We're scaling up quite fast, and are currently a development team of 3 backend developers, 2 UX designers and 2 React developers. Now we're looking for a person with experience and strengths at backend architecture and accounting.

Besides beeing an event management system, Checkin is also a fintech. We provide top level solutions for payments (bank, card, Vipps), number crunching for accounting and batch payouts. Experience from accounting, banking etc, is preferred, but most imporantly the ability to "see" number structures/data flow and data storage.

It's not a requirement to be an experienced PHP developer, but you need to meet senior level on any object oriented language, like C# og Java.

For more information and to apply for the position, contact kristian@checkin.no 

Markedsfører

Vi søker etter en person til å være ansvarlig for gjennomføring av alle markedsføringsaktiviteter i Checkin. 

Vi har til nå gjort lite strukturert inbound og har som mål å produsere mer relevant innhold som kan engasjere både nye og eksisterende kunder. Du bør være kreativ og ha evner til å produsere endel innhold selv, samt kunne kjøpe det inn eksternt. Du får selsvsagt ansvaret for sosiale medier, de vi beslutter å være i, samt våre nettsider.

I tillegg er adwords viktig for oss, og personen vi ansetter nå får ansvaret for å følge opp dette. Vi benytter eksternt byrå i dag, og du vil få ansvaret for å følge opp disse, gjøre analyser og sørge for at vi alltid er optimalisert i annonsene våre. 

Vi bruker HubSpot som verktøy for alt salg i selskapet, og du vil bli ansvarlig for å sørge for at alt markedsarbeid koordineres, måles og styres via dette systemet. 

Vi ser etter deg som både har systemmessig god kompetanse og samtidig har kreativ og kommunikasjonsmessig god kompetanse slik at du kan være med å styrke selskapets posisjon i markedet. Både i Norge men også etterhvert i utlandet. 

Du vil få stor grad av frihet og samtidig jobbe tett med markedssjef og eksternt byrå. (Avidly)

Checkin har god kompetanse inhouse på markedsføring og er svært datadrevet, så du vil bli endel av et godt team. 

Send søknad og CV til kjellingvar@checkin.no eller ring 93211163

Kundekonsulent

Support og kundebehandling er en svært viktig del av Checkin. I dag har vi 2 personer som sitter med dette, men vi trenger flere. 

Du vil få ansvaret for å besvere support både via e-post og telefon, samt drive onboarding av nye kunder.  Du jobber tett med salgsavdelingen og blir en del av vårt "Customer success team". 

Du må like å snakke med kunder og du må elske å løse utfordringer og gjøre kunder fornøyd. Vi trenger at du er strukturert, nøye og har god IT kompetanse.

Vi kan tilby et meget positivt miljø med høy fart, mange fornøyde kunder, et godt produkt som markedet elsker og du blir endel av et team med internasjonale ambisjoner og planer. 

Ta kontakt med kjellingvar@checkin.no for søknad og spørsmål
come and join the Checkin team