Checkin utvider

 

 

Checkin leverer påmeldingssystem til konsert, konferanse og eventmarkedet. Vi har eksistert siden 2008. Vårt system håndterer blant annet påmelding, betaling, innsjekk og økonomirapportering for alle som arrangerer konferanser eller events.

Vi opplever sterk vekst og en meget god respons i et marked som har stort potensiale. Vi leverer i dag systemet til blant annet Dagens Næringsliv, Egmont og en rekke andre store og mindre organisasjoner i Norge. Vi er i dag 4 ansatte. For å takle veksten og styrke vår posisjon, ser vi nå etter en selger, utvikler og prosjektleder.

 

Selger

Checkin opplever sterk vekst og god respons i markedet. Økende kundemasse og et stort markedspotensiale, gjør at vi har behov for å styrke salgsteamet. Vi tilbyr en attraktiv selgerjobb i et selskap preget av gründerånd, høy fart og stort fokus på fornøyde kunder og et fantastisk produkt. Vårt hovedmarked er konferanser og eventer, og her har vi et solid produkt som på en svært god måte løser de utfordringer arrangører sitter med i planlegging, påmelding, innsjekk og økonomi.

 

Se hele stillingsannonsen på Finn.no

 

PHP utvikler

Vi ser etter en dyktig PHP utvikler.
Du vil bli endel av vårt dyktige tverrfaglige utviklingsteam bestående av front-end utvikler / interaksjonsdesigner og utviklere.  Vi ser etter deg som elsker utvikling og lever og ånder for faget. Entusiasme og nidkjærhet kan overgå eventuell mangel på formell utdanning. Det vil bli gitt praktiske tester i ansettelsesprosessen.  Du må: - kunne programmere PHP flytende og tenke objektorientert - ha erfaring med REST API og gjerne GraphQL - ha god kompetanse til HTML5, CSS3 og jQuery (eller lignende bibliotek)

Vi kan tilby spennende og varierte arbeidsoppgaver og du blir med på et vinnerlag som utvikler et påmeldingssystem som i dag brukes av 900 kunder.  Du vil bli gitt mye ansvar og vi legger til rette for god faglig utvikling i et sterkt kompetansemiljø.

Lønn etter avtale, men vi tilbyr konkurransedyktige vilkår. 

 

Prosjektleder - Stillingen er nå satt

Checkin opplever sterk vekst og god respons i markedet. Økende kundemasse og et stort markedspotensiale, gjør at vi har behov for å styrke teamet med en prosjektlederstilling. Vi ser etter en initiativrik person, gjerne nyutdannet innen marked/kommunikasjon, som elsker å jobbe med kunder. Du vil bli gitt mye ansvar og vi trenger at du er pliktoppfyllende og utadvendt med administrativt gode egenskaper. Du skal sørge for at våre nye og eksisterende kunder er fornøyd, og vil forvalte våre kundeportefølje. Arbeidsoppgavene vil bli varierte og omfatte blant annet: kundesupport, opplæring, kundeoppfølging (både fysiske møter og telefon), bistå i salgsmøter, noe administrativt arbeid, delta på våre kunders events med bistand til organisering, teknisk støtte, oppfølging med mer.  Noe reisevirksomhet. 

Vi vil se etter evner og relevant erfaring rundt organisering, prosjektledelse og kundebehandling. Det er en fordel med gode generelle IT kunnskaper. Du rapporterer direkte til daglig leder og vil jobbe i et team internt. Arbeidssted er våre kontorer i Kristiansand

 

For søknad og kontakt: send e-post til kristian@checkin.no