Checkin utvider

Vi søker etter kunderådgiver og interaksjonsdesigner.

 

Checkin er et selskap som leverer et komplett event management system. Selskapet har hatt en sterk vekst de senere årene og opplever stor etterspørsel i markedet for våre produkter. Det er i dag 4 ansatte på vårt moderne kontor sentralt i Kristiansand, samt en utviklingsavdeling offshore. Over 900 kunder har tatt i bruk Checkin og omtrent 800 personer foretar en bestilling i vårt system hver dag.

 

Visjonen er klar: Vi skal lage fremtidens påmeldingssystem!

 

For å takle veksten og styrke vår posisjon både på produkt, men også på support og kundepleie, ansetter vi nå både kunderådgiver og interaksjonsdesigner. Har du en profil som ikke helt passer noen av stillingene, men mener at du har mye å bidra med til Checkin ber vi om at du tar kontakt med oss.

 

 

Kunderådgiver

Vi ser etter en initiativrik person, gjerne nyutdannet innen marked/kommunikasjon, som elsker å jobbe med kunder. Du vil bli gitt mye ansvar og vi trenger at du er pliktoppfyllende og utadvendt med administrativt gode egenskaper.

Arbeidsoppgavene vil bli varierte og omfatte blant annet: kundesupport, opplæring, kundeoppfølging (både fysiske møter og telefon), bistå i salgsmøter, noe administrativt arbeid, delta på våre kunders events med bistand til organisering, teknisk støtte med mer.

Noe reisevirksomhet.

 

Vi vil se etter evner og relevant erfaring rundt organisering, prosjektledelse og kundebehandling.

 

Det er en fordel med gode generelle IT kunnskaper.

Du rapporterer direkte til daglig leder og vil jobbe i et team internt.

Arbeidssted er våre kontorer i Kristiansand.

 

 

Interaksjonsdesigner

Wikipedia beskriver godt hva vi ser etter:

”Interaksjonsdesign (IxD) er en fagdisiplin som har som oppgave å definere atferden til produkter og systemer som mennesker kan samhandle med.

Interaksjonsdesign forbindes ofte med utforming av grafiske grensesnitt for nettsteder og applikasjoner. Hensikten med fagdisiplinen er å muliggjøre en god brukeropplevelse.”

 

Som interaksjonsdesigner i Checkin vil du få hovedansvaret for brukeropplevelsen i systemet vårt. 100% av din energi skal gå inn i å bygge et best mulig grensesnitt for våre kunder, og du vil få stor innflytelse i produktutviklingen. Dette bør være drømmejobben for den rette!

 

Vi ser etter deg som er sulten og har evner til å bli en meget dyktig interaksjonsdesigner, ikke nødvendigvis du som definerer deg som ferdig utlært og erfaren. Vi vektlegger utdannelse i faget og at du viser oss at du kjenner til gode prinsipper og kan omsette dette til brukergrensesnitt folk elsker. Er du nyutdannet, vil vi se etter hva du har gjort ved siden av studiene som viser at du har en nidkjærhet for faget. Kunnskap rundt brukertesting, konseptuelt design, webdesign, HTML5, Javascript og CSS3 er en selvfølge.

Du vil jobbe i team med våre utviklere og salgs- og markedssjef.

 

 

 

For søknad og kontakt, send e-post til kristian@checkin.no

 

Søknadsfrist 15. desember