Checkin utvider

 

 

Checkin leverer påmeldingssystem til konsert, konferanse og eventmarkedet. Vi har eksistert siden 2008. Vårt system håndterer blant annet påmelding, betaling, innsjekk og økonomirapportering for alle som arrangerer konferanser eller events.

Vi opplever sterk vekst og en meget god respons i et marked som har stort potensiale. Vi leverer i dag systemet til blant annet Dagens Næringsliv, Hegnar, Netlife, Egmont og en rekke andre store og mindre organisasjoner i Norge. Vi er i dag 7 ansatte. For å takle veksten og styrke vår posisjon, ser vi nå etter en selger og utvikler.

 

Selger

Checkin opplever sterk vekst og god respons i markedet. Økende kundemasse og et stort markedspotensiale, gjør at vi har behov for å styrke salgsteamet. Vi tilbyr en attraktiv selgerjobb i et selskap preget av gründerånd, høy fart og stort fokus på fornøyde kunder og et fantastisk produkt. Vårt hovedmarked er konferanser og eventer, og her har vi et solid produkt som på en svært god måte løser de utfordringer arrangører sitter med i planlegging, påmelding, innsjekk og økonomi.

 

Checkin opplever sterk vekst og god respons i markedet. Økende kundemasse og et stort markedspotensiale, gjør at vi har behov for å styrke salgsteamet.

Vi tilbyr en attraktiv selgerjobb i et selskap preget av gründerånd, høy fart og stort fokus på fornøyde kunder og et fantastisk produkt.

 

Vårt hovedmarked er konferanser og eventer, og her har vi et solid produkt som på en svært god måte løser de utfordringer arrangører sitter med i planlegging, påmelding, innsjekk og økonomi.

Vi står meget godt i forhold til konkurrentsammenligning, og prismessig er vi markedsledende.

Dette gjør at Checkin er et attraktivt produkt å tilby nye kunder, og gir den rette selgeren et både stort og attraktivt marked med muligheter for mye salg.


Vi ser etter en erfaren salgsperson som kan vise til dokumenterte resultater.

Det vil bli mye oppsøkende virksomhet og noe reising i Norge.

Arbeidsoppgavene vil også innebære å få kundene i gang med opplæring og noe ettersalgsarbeid med jevnlig oppfølging.

 

Det er en stor fordel med erfaring fra salg i IT bransjen, men ikke et krav. 


Du vil jobbe etter konkrete budsjetter og mål, og være i tett team med salgs- og markedssjef.


Vi tilbyr fastlønn pluss provisjon.


Arbeidssted er våre kontorer i Kristiansand, men bor du andre steder og kan være interessert, ta kontakt likevel.

 

For søknad og spørsmål, send e-post til kjellingvar@checkin.no (Salgs- og markedsansvarlig)
Frist: 15. februar

PHP utvikler

Vi ser etter en dyktig PHP utvikler.
Du vil bli endel av vårt dyktige tverrfaglige utviklingsteam bestående av front-end utvikler / interaksjonsdesigner og utviklere.  Vi ser etter deg som elsker utvikling og lever og ånder for faget. Entusiasme og nidkjærhet kan overgå eventuell mangel på formell utdanning. Det vil bli gitt praktiske tester i ansettelsesprosessen.  Du må: - kunne programmere PHP flytende og tenke objektorientert - ha erfaring med REST API og gjerne GraphQL - ha god kompetanse til HTML5, CSS3 og jQuery (eller lignende bibliotek)

Vi kan tilby spennende og varierte arbeidsoppgaver og du blir med på et vinnerlag som utvikler et påmeldingssystem som i dag brukes av 900 kunder.  Du vil bli gitt mye ansvar og vi legger til rette for god faglig utvikling i et sterkt kompetansemiljø.

Lønn etter avtale, men vi tilbyr konkurransedyktige vilkår. 

 

 

For søknad og kontakt: send e-post til kristian@checkin.no

 

Dette er noen av kundene vi fikk i 2018: