Checkin utvider

Vi søker etter PHP utvikler

 

Checkin er et selskap som leverer et komplett event management system. Selskapet har hatt en sterk vekst de senere årene og opplever stor etterspørsel i markedet for våre produkter. Det er i dag 4 ansatte på vårt moderne kontor sentralt i Kristiansand, samt en utviklingsavdeling offshore. Over 900 kunder har tatt i bruk Checkin og omtrent 800 personer foretar en bestilling i vårt system hver dag.

 

Visjonen er klar: Vi skal lage fremtidens påmeldingssystem!

 

For å takle veksten og styrke vår posisjon både på produkt, men også på support og kundepleie, ser vi etter en selger. I tillegg ser vi etter en utvikler for å bidra til å realisere den kraftige utviklingen vi står i fremover. 

 

 

 

 

PHP utvikler

Vi ser etter en dyktig PHP utvikler.
Du vil bli endel av vårt dyktige tverrfaglige utviklingsteam bestående av front-end utvikler / interaksjonsdesigner og utviklere. 

Vi ser etter deg som elsker utvikling og lever og ånder for faget. Entusiasme og nidkjærhet kan overgå eventuell mangel på formell utdanning. Det vil bli gitt praktiske tester i ansettelsesprosessen. 

 

Du må:
- kunne programmere PHP flytende og tenke objektorientert
- ha erfaring med REST API og gjerne GraphQL
- ha god kompetanse til HTML5, CSS3 og jQuery (eller lignende bibliotek)

 

Vi kan tilby spennende og varierte arbeidsoppgaver og du blir med på et vinnerlag som utvikler et påmeldingssystem som i dag brukes av 900 kunder.  Du vil bli gitt mye ansvar og vi legger til rette for god faglig utvikling i et sterkt kompetansemiljø.

 

Lønn etter avtale, men vi tilbyr konkurransedyktige vilkår. 

 

 

For søknad og kontakt: send e-post til kristian@checkin.no