Checkin utvider

 

 

Checkin leverer påmeldingssystem til konsert, konferanse og eventmarkedet. Vi har eksistert siden 2008. Vårt system håndterer blant annet påmelding, betaling, innsjekk og økonomirapportering for alle som arrangerer konferanser eller events.

Vi opplever sterk vekst og en meget god respons i et marked som har stort potensiale. Vi leverer i dag systemet til blant annet Dagens Næringsliv, Hegnar, Netlife, Egmont og en rekke andre store og mindre organisasjoner i Norge. Vi er i dag 7 ansatte. For å takle veksten og styrke vår posisjon, ser vi nå etter en PHP utvikler.

 

 

PHP utvikler

Vi ser etter en dyktig PHP utvikler.
Du vil bli endel av vårt dyktige tverrfaglige utviklingsteam bestående av front-end utvikler / interaksjonsdesigner og utviklere.  Vi ser etter deg som elsker utvikling og lever og ånder for faget. Entusiasme og nidkjærhet kan overgå eventuell mangel på formell utdanning. Det vil bli gitt praktiske tester i ansettelsesprosessen.  Du må: - kunne programmere PHP flytende og tenke objektorientert - ha erfaring med REST API og gjerne GraphQL - ha god kompetanse til HTML5, CSS3 og jQuery (eller lignende bibliotek)

Vi kan tilby spennende og varierte arbeidsoppgaver og du blir med på et vinnerlag som utvikler et påmeldingssystem som i dag brukes av 900 kunder.  Du vil bli gitt mye ansvar og vi legger til rette for god faglig utvikling i et sterkt kompetansemiljø.

Lønn etter avtale, men vi tilbyr konkurransedyktige vilkår. 

 

Se stillingsannonsen på Finn her.

 

 

For søknad og kontakt: send e-post til kristian@checkin.no

 

Dette er noen av kundene vi fikk i 2018: