12-års-helg med Selvforsvarskurs
12-års-helg med Selvforsvarskurs

12-års-helg med Selvforsvarskurs

Tidspunkt
08.11 18:00 - 09.11.2019 15:30

Påmeldingsfrist
03.11.2019 23:55

Påmeldingen er stengt

Arrangør
Søgne menighet

Sted

Eikeveien 177, 4640 Søgne, Norge

Vil DU være med på noe gøy og lærerikt?

Fredag 08.november og lørdag 09.november skjer det spennende ting for alle i Søgne som fyller 12 år i 2019. Fredag kveld kl. 18.00-21.00 er du spesielt invitert til Yngres på Søgne menighetssenter Torve. Vi begynner en time før Yngres. Her blir det lek og moro, en liten andakt, gratis gele og mulighet til å handle i kiosken. Lørdag formiddag kl. 11.00-15.30 inviteres du til selvforsvarskurs og pizza. Selvforsvarskurset vil foregå på Kristiansand Kampsportsenter på Lund. Her vil dere få lære basic selvforsvarsteknikker i separate gutte- og jentegrupper. Selvforsvar kan handle om å sette grenser for egen kropp. Vi har lyst til å snakke med dere om hvordan dere kan finne ut hva som er greit og hva dere ikke syns er greit. Kanskje kan vi sammen også komme på noen lure måter dere kan hjelpe hverandre til å respektere egne og andres grenser. Vi kommer under denne samtalen til å være gutter og jenter hver for seg – og ingen trenger å si noe høyt hvis de ikke vil! I tillegg skal vi både på fredag og lørdag bli litt kjent med Peter, en av disiplene til Jesus. Han har nemlig også noe å lære oss om selvforsvar.

NB! Vi begynner på Søgne menighetssenter kl. 11:00 på lørdag formiddag og avslutter i byen. Vi busser inn, og dere henter 12-åringene ved Kristiansand Kampsportsenter i Ægirs vei 10 på Lund. 12-åringene hentes kl.15.30.

Helga koster kr. 200 som betales ved påmelding på nett på http://www.sognemenighet.no . I tillegg er det mulig å handle litt i kiosken på fredagen. Har dere problemer med å dekke deltakeravgiften, kan dere ta kontakt med menighetskontoret. Vi kommer til å ta noen bilder underveis og trenger foresattes samtykke til å bruke bildene av dere. De kan bli vist under en gudstjeneste, på facebook- og nettsiden vår, og de kan komme på trykk i Menighetsbladet eller Budstikka. Dette brevet blir sendt ut til alle Søgne Menighets medlemmer. Vet du om noen andre som har lyst til å melde seg på, må du gjerne formidle dette brevet videre og henvise til oss.