Praktiske verktøy og metoder for smidige byggeprosjekter
Praktiske verktøy og metoder for smidige byggeprosjekter

Praktiske verktøy og metoder for smidige byggeprosjekter

Tidspunkt
14.11.2019 08:30 - 11:00

Arrangør
KARABIN AS

Sted

Ivar Lykkes veg 1, 7075 Tiller, Norge

GRATIS FAGFROKOST I SAMARBEID MED KRUSE SMITH AS

Undersøkelser viser at kun 30-50 % av tilgjengelig arbeidstid på en byggeplass går med til produktivt arbeid. Hvordan kan dette være akseptabelt i en av Norges største bransjer? Slike spørsmål er det som holder ledelsen i Kruse Smith våken om nettene. 

Hvordan få til smidige, lønnsomme byggeprosjekter uten å gå på akkord med HMS og kvalitet? Hvordan få innført nye arbeidsmåter og digitale verktøy helt ut i den skarpe enden av prosjektene?

Kruse Smith er Norges sjette største entreprenørselskap og en betydelig eiendomsutvikler med 900 ansatte og hovedkontor i Kristiansand. Selskapet har utviklet iPG (Integrert prosjektgjennomføring); et system og en metodikk for planlegging og gjennomføring av byggeprosjekter, som bygger på Last Planner System(R) og BIM 4D.

Fra Kruse Smith kommer Gunnar Skeie, som er utviklingsleder innen VDC (Virtual Design and Construction). Han vil fortelle om veien fram til iPG og hvordan systemet nå rulles ut i alle byggeprosjekter i Kruse Smith, med støtte fra Karabin. Det blir en demo av hvordan systemet fungerer, og et ærlig innblikk i hvilke utfordringer man støter på når en slik digital nyvinning skal rulles ut på alle byggeplassene.

Fra Karabin innleder May Britt Fløttum, ledende konsulent i Karabin AS. Hun har seks års fartstid som rådgiver for byggherrer og entreprenører i komplekse bygge- og anleggsprosjekter.

Vi spanderer frokost fra hotellets frokostbuffet, kom og forsyn deg før den stenger kl. 9. Første innlegg starter kl. 9.

Hvis du ønsker en prat etterpå med Karabin og Kruse Smith vedrørende prosjekter i egen virksomhet, kan du krysse av for dette under påmeldingen.

Vi holder møtet på Quality Hotel Panorama slik at deltakerne kan gå rett videre til Bygg21-seminaret som holdes i samme bygg fra kl. 11.30.

Vel møtt!