Christianssand Storband med Geirmund Hansen og Vennesla barnekor
Christianssand Storband med Geirmund Hansen og Vennesla barnekor

Christianssand Storband med Geirmund Hansen og Vennesla barnekor

Tidspunkt
17.12.2019 19:30 - 21:00

Billettsalget stenger
17.12.2019 21:00

Arrangør
Hunsfos Opplevelse As

Sted

Julegada i Vennesla

 

Christianssand Storband er i storform!

Et av Norges beste storband har plukket fram de ypperste julelåtene fra Harry Connick Jr og Michael Bublè sine julealbumer. Gled deg til å høre originale storbandarrangementer fra de legendariske storbandplatene, med fullt storband, vokalist og barnekor!

Storbandet har i år invitert stjernevokalist Geirmund Hansen med på laget. Han er opprinnelig fra Stavanger, men har gjort sørlending av seg med utdanning fra UiA, bosted i Kristiansand, vokalpedagogjobb på KV videregående skole i Vennesla og utallige opptredener på Sørlandet. Han kom langt i The Voice i 2013.  Hans fantastiske stemme, lune vesen og nostalgiske forhold til julemusikk vil garantert skape julestemning og julemoro for store og små.

Men det er ikke bare Geirmund Hansen som kan synge. Igjen har Christianssand Storband vært så heldige å få med elever fra Vennesla skole, et samarbeid som ble innledet med julekonsert i 2016.
Nå kommer vi til Julegada i Vennesla med barnekor, barnesolister, vokalist, swing, jul, storband, fest og moro.

Kvelden blir ledet av storbandets faste dirigent gjennom 25 år, trompetist og universitetslektor på UIA, Tore Bråthen. Gå ikke glipp av årets mest-swingende julekonsert med stort barnekor, vokalist og 17-manns storband!

Konserten holdes i teltet i gågata i Vennesla. Teltet er oppvarmet og det blir muligheter til å kjøpe både mat og drikke i teltet. 

Webadresse: www.kristiansandstorband.no