Sensio Fagdag
Sensio Fagdag

Sensio Fagdag

Tidspunkt
17.10.2019 09:00 - 12:00

Påmeldingsfrist
16.10.2019 23:55

Påmeldingen er stengt

Arrangør
Sensio AS

Sted

Scandic Oslo Airport, Ravinevegen 15, 2060 Gardermoen, Norway

Sensio inviterer alle som er interessert i god implementering av velferdsteknologi til fagdag for deling av kunnskap og erfaringer

 

Fagdagen er en arena hvor Sensio ønsker å bidra til deling av informasjon og kunnskap, samt tenke visjonært rundt velferdsteknologi. Fagdagen skal være til gjensidig nytte for alle parter og skal bidra til konstruktivt samspill.

 

Om Sensio

Sensio tilbyr helhetlig trygghets- og mestringsskapende teknologier til bruk i private hjem, omsorgsboliger og på sykehjem og er en nasjonal ledende leverandør av smarthus- og velferdsteknologi. Løsningene som Sensio har utviklet sammen med Norske kommuner gir brukerne mulighet til å mestre egen hverdag, skaper økt trygghet og gir ansatte en mer effektiv arbeidshverdag.

 

Sensio Fagdag

Dagen setter fokus på hvordan noen kommuner jobber med implementering av nye verktøy og teknologi. Her møter du nøkkelpersoner som deler erfaringer fra hverdagen.

 

Åpent for alle

Sensio ønsker alle velkommen og inviterer til kunnskapsdeling og åpen dialog om god implementering av velferdsteknologi.

 

Klikk her for program.

 

Påmeldingsfrist for middag: fredag 11. oktober kl 15!

Hoteller har deverre ikke flere rom, men det er ledige rom på nabohotellet.

Ta kontakt med Ellen Tønjum Molskred på e-post: ellen.tonjum.moldskred@sensio.no eller telefon 932 06 118 om du har spørsmål.