Rettferdskonferansen 2019
Rettferdskonferansen 2019

Rettferdskonferansen 2019

Tidspunkt
08.11.2019 08:15 - 16:30

Påmeldingsfrist
08.11.2019 08:00

Påmeldingen er stengt

Arrangør
Rettferdskonferansen

Sted

Staffeldts gate 4, 0166 Oslo, Norway

Blir du provosert når du ser hvordan noen sløser med ressurser mens andre ikke greier å mate familien? Bekymrer det deg at jorden du bor på er alvorlig syk? Kjenner du tårene presse på når du hører at unge kvinner selges til prostitusjon?

Og føler du at det er ditt ansvar å gjøre noe med det? 

Vi inviterer deg som vil kjempe for en mer rettferdig verden til konferanse og workshop i Storsalen i Oslo, 8. november 2019. Der vil du møte kunnskapsrike talere og engasjerte mennesker fra ulike verdensdeler. Vi skal finne ut hva vi sammen kan gjøre for å bekjempe urettferdighet.

Vi ønsker å dele de erfaringene som kristne aktører og andre har gjort seg med å fremme rettferdighet rundt om i verden. Samtidig vil vi utfordre og utruste deg, kirken din eller organisasjonen du tilhører til å fremme rettferdighet, ikke bare i ord, men i handling - både lokalt, nasjonalt og internasjonalt.

Konferansen arrangeres for andre gang i Norge. I 2018 var et par hundre mennesker samlet på Sentralen i Oslo, og alt ligger til rette for enda flere deltakere i år. Bli med i en voksende, økumenisk bevegelse for rettferdighet!

Det er på tide å gjøre noe. Vi håper du er med oss!
 
Arr: Misjonsalliansen, Kirkens Nødhjelp, Samarbeid Menighet og Misjon, Den norske kirke, Norges Kristne Råd, ADRA, KFUK-KFUM Global, VID vitenskapelige høgskole, Frelsesarmeen, NORME, Korsvei og Digni.