Innpust og taleserieverksted
Innpust og taleserieverksted

Innpust og taleserieverksted

Tidspunkt
11.09 12:00 - 12.09.2019 18:00

Påmeldingsfrist
10.09.2019 15:00

Påmeldingen er stengt

Arrangør
Misjonskirken UNG

Sted

Vegårtun Leirsted, Vegårstunveien 40, 4985, Norge

Innpust og Taleserieverksted.

I forkant av dette semesterets Taleserieverksted, så har vi en lengre dag med elementer fra arrangementet Innpust. Innpust ble arrangert mange år som en samling for arbeidere lokalt i barne og ungdomsarbeid. Fokuset i Innpust er å være et realt innpust for året videre i arbeidet man står i på ulike steder i landet. Det er god tid  til bønn, lovsang og til å få inspirerende undervisning. Alt skjer i en setting av "drøs", den gode samtalen med kaffekoppen i handa. Her kan man snakke med andre ungdomsarbeidere om både store gleder i tjenesten og det som tynger.  Det blir mye gøy, tid til å spille fotball i bingen, gå en tur eller ta seg en høstdukkert i vannet. I år er Innpust kun for ungdomsarbeidere, ikke barneledere. 

På taleserieverksted møtes vi for å søke Gud for hva han vil vi skal forkynne i ungdomsarbeidene det neste semesteret. I etterkant utvikler Markus Kvavik taleserieressurs med videosnutter, grafisk til sosiale medier og ppt, introark for forkynnere, smågruppeark, bibelleseplan i Youversion. Vær med og bidra til at ressursen blir så bra som mulig! 

Innpust og taleserieverksted er arrangementer for ungdomsarbeidere (ansatt eller hovedleder frivillig) i misjonskirkene. Info kommer senere om tidspunkter og innhold. Gi beskjed om du har behov for transport fra flyplass/togstasjon.

Spør gjerne oss gjerne om det er noe!

innpust: Mats Sveindal 95944117 mats@mknu.no

Taleserieverksted: Markus Kvavik 98823855 kvavikmarkus@gmail.com