Forum for bærekraft og utvikling
Forum for bærekraft og utvikling

Forum for bærekraft og utvikling

Tidspunkt
29.08.2019 09:00 - 11:00

Påmeldingen er stengt

Arrangør
IKT-Norge

Sted

Oscars gate 20, 0352 Oslo, Norge

Velkommen til IKT-Norges forum for bærekraft og utvikling

Våre forum er et tilbud til våre medlemmer.

Dagsorden:

1. Hvordan rapportere bærekraftarbeid? Ved Joachim Nahem, partner i The Governance Group.

2. Vil dere delta på prosjekter? IKT-Norge er involvert i og jobber konkret med prosjekter der medlemmer kan bidra og være med som partnere. Vi gir en kort oversikt over de mulighetene vi jobber med nå innenfor EU, nordiske midler, og bistand. Eksempler på slike prosjekter er transport, logistikk, smart-by, og entreprenørskap.

3. Orientering om Bydugnad, et prosjekt vi gjør i samarbeid med blant annet Oslo kommune, Reodor, Telia Norge, Fortum Norge, Entra, Coop og Sopra Steria. 

Våre medlemmers teknologiløsninger bidrar til bærekraftsmålene

Teknologi er nøkkelen til å nå mange av FNs bærekraftsmål. Vi er stolte over å kunne vise fram teknologiløsninger som våre medlemsbedrifter leverer. Se IKT-Norges nettsider her. Teknologiens muligheter er uendelig mange. Vi ønsker å inspirere flere til å bidra med innovative teknologiløsninger som kan bedre hverdagen og livet til alle som trenger det. Tusen takk til alle medlemmer av IKT-Norge som har bidratt til denne oversikten. Har du eksempler du vil vi skal ta med er det bare å sende en epost til vår kommunikasjonsdirektør Line Gaare Paulsen, line@IKT-Norge.no

Næringslivets klimapris

På Zerokonferansen deles næringslivets klimapris ut. Klimaprisen gir oppmerksomhet til bedrifter som har skapt gode resultater, og som går foran i gjennomføringen av det grønne skiftet. Zero ønsker nominasjoner fra alle som ønsker å vise frem hva de gjør for å få frem ny klimateknologi og nye løsninger. Det kan enten være teknologiske nyvinninger eller forretningsmodeller som er drivere for klimavennlige løsninger eller annen klimavennlig omstilling. Resultatet må være betydelige utslippskutt eller bidrag til innfasing av lavutslippsteknologi. Mer om Zerokonferansen og kriterier for klimaprisen her. Fristen for nominasjoner er 1. oktober 2019. 

Velkommen!