Jobbsøkerkurs- Del 2
Jobbsøkerkurs- Del 2

Jobbsøkerkurs- Del 2

Tidspunkt
04.12.2019 17:00 - 18:30

Påmeldingsfrist
04.12.2019 16:00

Arrangør
ANSA Norge

Sted

Oslo, Norge (Online kurs)

Jobbsøkerkoden - CV/Søknad

Her forklarer Sverre Haugen hvordan du kan skrive en CV på beste vis, hvordan du lykkes med å skrive en god søknad som treffer, hvordan du best kan fremheve din internasjonale kompetanse og hvordan du forbereder deg til og gjennomfører et godt intervju.

Boken Jobbsøkerkoden kom ut i 2016 og har forandret hvordan jobbsøkere tenker når de skal søke jobb. Boken oppsummerer en tankemåte og praktiske råd som er relevante på tvers av bransjer, enten du er nyutdannet eller har lang erfaring.  

Sverre Haugen - forfatter av boken, beskrives av mange som en av Norges beste foredragsholdere innen jobbsøkertematikk. I dette kurset deler han de viktigste tingene du bør forstå som jobbsøker. Han er partner i rekrutterings- og rådgivningsselskapet MeyerHaugen. I denne rollen har han støttet flere av de største aktørene i Norsk næringsliv med employer branding og rekruttering av topptalenter. Haugen har flere års erfaring som rekrutteringsansvarlig i Accenture, og er en engasjert foredragsholder som brenner for rekrutteringsfaget, nettverksbygging, motivasjonsteori og kommunikasjon.  

NB! Dette er del 2 av jobbsøkerkurset. Del 1 vil avholdes den 13. november. For å få mest mulig ut av kurset anbefaler vi deg å delta på begge to, da del 2 bygger på del 1. Men det er også mulig å delta på både begge kursene helt uavhengig av hverandre.

Del 1:  Del en (13. november) handler om hvordan du kan knekke 'jobbsøkerkoden'- dette er de viktigste tingene du må forstå som jobbsøker. Du vil i løpet av kurset blant annet lære hvordan arbeidsgivere i Norge tenker, og dette gjør deg i stand til å forstå hva som er det viktigste å kommunisere når du søker en jobb.    

Dette kurset kan også brukes som en forberedelse til å møte potensielle arbeidsgivere på vår karrieredag senere i desember! 

Hvordan fungerer et webinar?

Hvis du aldri har deltatt på et webinar før så er det enkelt forklart her:

1. Du får til din oppgitte e-post kort tid før oppstart tilsendt en sikker link til webinaret.

2. Alt du trenger er en PC og en velfungerende internett-tilkobling

3. Når webinaret starter, vil du kunne se og høre den som avholder webinaret, samt vedkommende sin presentasjon. men ingen vil kunne se deg. Du kan forholde deg helt anonym for de andre deltakerne hvis du ønsker det.

4. Du kan stille skriftlige spørsmål via den live chatten til webinar-holderen underveis