Webinar: Hvordan bygge ditt nettverk fra utlandet?
Webinar: Hvordan bygge ditt nettverk fra utlandet?

Webinar: Hvordan bygge ditt nettverk fra utlandet?

Tidspunkt
19.09.2019 18:00 - 19:00

Påmeldingsfrist
19.09.2019 16:00

Arrangør
ANSA Norge

Sted

Storgata 19, 0184 Oslo, Norge (NB!Kun Online)

Networking allerede som student

Delta fra hvor som helst i verden!

Er nettverksbygging vanskeligere for deg som har studert i utlandet? MÅ man bygge nettverk? Og hvorfor oppleves det så ubehagelig for mange, selv om "alle" vet at alle gjør det?   

Da Karen skulle søke sin første faste jobb, satt hun i India. Undervisningen varte i opp mot 12 timer hver dag, fravær kom ikke på tale og hun var på en annen tidssone enn alle de norske arbeidsgiverne hun søkte jobber hos. Dette var den første gangen hun virkelig forstod verdien av nettverk i arbeidslivet.    

Mens noen bygger nettverk helt naturlig i alle tenkelige sammenhenger, opplever andre nettverksbygging som enormt ubehagelig. Uansett hvor man ligger på den skalaen, kan alle tjene på et bevisst forhold til verdien av gode forbindelser.  

Så hva kan man gjøre? Kan alle bli bedre på nettverksbygging, og bør du bli det?  Karen Marie Gunnerud vil gå igjennom sine teknikker og "gyldne regler" for å bygge og pleie verdifulle nettverk, både i jobbsammenheng og privat – på en effektiv og naturlig måte.    

Om foredragsholderen: Karen Marie Gunnerud har tidligere studert og jobbet i til sammen seks land. Gjennom dette har hun selv opplevd utfordringene og verdiene av å delta aktivt på nettverksarenaer i jobbsøkersammenheng, i salgssituasjoner og privat. Hun har vært ansatt som rådgiver i KPMG og vært en av arrangørene bak Rogalands største nettverksarenaer, Mixer. I dag jobber hun som IT prosjektleder i Oslo Kommune.

Hvordan fungerer et webinar?

1. Du får til din oppgitte e-post kort tid før oppstart tilsendt en sikker link til webinaret.

2. Alt du trenger er en PC og en velfungerende internett-tilkobling

3. Når webinaret starter, vil du kunne se og høre den som avholder webinaret, samt vedkommende sin presentasjon. men ingen vil kunne se deg. Du kan forholde deg helt anonym for de andre deltakerne hvis du ønsker det.

4. Du kan stille skriftlige spørsmål via den live chatten til webinar-holderen underveis

Kun for ANSA - medlemmer