Krussetur - Påsken 2020
Krussetur - Påsken 2020

Krussetur - Påsken 2020

Tidspunkt
03.04 10:00 - 14.04.2020 16:00

Påmeldingsfrist
11.11.2019 08:00

Arrangør
NORGES KRISTELIGE STUDENT- OG SKOLEUNGDOMSLAG

Sted

Oslo Lufthavn (OSL), Edvard Munchs veg, 2061 Gardermoen, Norge

Cuba turen er full!!! Kun ledig for 2 gutter!

OBSOBS: Anbefaler og skrive svarene i ett dokument og så lime dem inn. Du blir automatisk kastet ut av påmeldingen etter 40 min.

Velkommen til din påmelding på Krussen sine misjonsturer 2020!   Les igjennom følgende informasjon før du går videre i påmeldingen.  

Påmeldingsprosessen: Du melder deg på her på disse sidene. Det er viktig at du svarer på alle spørsmålene. Noe gjelder praktiske opplysninger som vi trenger for å kunne arrangere turen. I andre spørsmål ber vi deg si litt om deg selv slik at dine ledere kan bli litt kjent med deg og legge opp turen best mulig ut fra hvem som deltar.   Når du velger land er det viktig at du setter opp tre forskjellige land i prioritert rekkefølge. 

 Det er veldig viktig at navnet ditt står i påmeldingen slik det står i passet ditt! Obs obs!  

Når det gjelder reiseforsikring er det viktig at denne gjelder fra i dag når du melder deg på. Dette for at du da er sikret at du får refundert pengene dine hvis du blir syk og ikke kan delta på tur. Krussen forbeholder seg retten til å kontakte forsikringsselskapet ditt om nødvendig i løpet av turen.  

I forhold til referanse-personer du skal oppgi setter vi pris på om dette er voksenpersoner som fungerer/har fungert som noe form for leder for deg og kan si noe om hvordan du vil fungere i en tjeneste- og/eller teamsetting.  

Du vil få beskjed når du er tatt opp på tur. Mer info om selve turen og programmet vil komme så snart som mulig etter påmeldingsfristen når alle team er satt sammen og reiselederne begynner sitt arbeid med turen.  

Alle opplysninger vil bli behandlet konfidensielt. Krussen forbeholder seg retten til å avvise påmeldinger.    

Betalingsinformasjon: Påmeldingsavgift på 2000 kr betales ved påmelding. Denne er ikke refunderbar med unntak for at du ikke får et av dine tre ønskede reisemål. Resterende reisebeløp vil bli delt opp i to fakturaer med forfall i desember og januar/februar.  

Den totale reiseavgiften dekker treningsdøgn på Grimerud Gård (Hamar) før turen, reise fra Grimerud Gård til flyplass, flybillett, kost og losji på hele turen, samt eventuelt utstyr teamet trenger.

Kostnader du må stå for selv er eventuelt visum, vaksinasjoner, reiseforsikring, lommepenger, samt reise til Grimerud Gård og reise hjem fra flyplass etter turen. Ved sykdom kan det søkes om refusjon av alle billetter fra din private reiseforsikring. Øvrige innbetalinger du har gjort til Krussen refunderes av Krussen ved legeattest.

 

OBSOBS: Anbefaler og skrive svarene i ett dokument og så lime dem inn. Du blir automatisk kastet ut av påmeldingen etter 40 min.