Soul Camp Øst
Soul Camp Øst

Soul Camp Øst

Tidspunkt
11.10 17:00 - 12.10.2019 22:00

Påmeldingsfrist
07.09.2019 15:00

Påmeldingen er stengt

Arrangør
Acta Region Øst

Sted

Staffeldts gate 4, 0166 Oslo, Norway

Soul Camp er fullbooket. 
Men det kan bli avbestillinger, så dersom dere ønsker å stå på venteliste, send en mail til mko@normisjon.no, med navn på kor, kontaktinformasjon og antall i koret.

Alle er velkomne til gratiskonsert lørdag 12. oktober, klokka 19.00 i Storsalen!


Påmeldingen gjøres i to runder:
 
I første runde trenger vi kun vite navn på kor, kontaktperson, estimert antall deltakere og voksenledere og om deres kor ønsker å opptre på festkonserten lørdag. 
Her betaler dere inn 2000kr. Dette er et depositum og vil ikke bli refundert ved en eventuell avbestilling. Når dette er gjort har deres kor reservert plass på Soul Camp!

I andre runde skjer hovedpåmeldingen, da melder dere inn navn og alder på deltakere, t-skjortestørrelser, bildegodkjenning, allergier osv. Vi kontakter dere med info om påmelding når dere har gjort første påmelding. 

 

Hva er Soul Camp Øst? 

Soul Camp Øst er en korhelg for alle Soul Children-kor (og andre barne-tweens og ungdomskor) som hører til på østlandet. 11.-12. oktober kommer vi sammen fra fire regioner på østlandet, og samles til en kjempe-korhelg i Oslo!

Vi skal være sammen fra fredag ettermiddag til lørdag kveld og feire musikkglede, fellesskap og Jesus!
På fredag blir det åpningsshow, kiosk og Soul Children-butikk, middag, lek og moro, og kveldssamling med bønnevandring. På lørdag er det get-up service, seminarer for både deltakere og korledere, mass-choir, fritid og lek og gode måltider. Vi avslutter det hele med festkonsert for og med hverandre! Her inviterer vi familie og venner til å komme å se og høre på. Alle kor som ønsker det få opptre med et eget innslag!*

*For å sørge for at konserten ikke blir alt for lag er det en begrensning til at de første 15 korene som melder seg på kan få være med og synge. Man må melde inn 3 sanger/innslag i prioritert rekkefølge, dette gjør man når man melder seg på.

Det blir eget opplegg for Soul Kids, og en egen "camp i campen" for Soul Teens som varer helt til søndagen! Her vil det være egne samlinger, kafé, seminarer og møter.

Med oss i helga er blant annet:
Ruben Gazki
– illusjonist, tryllekunster og foredragsholder
Jesus Loves Electro– som skal spille for og sammen med oss lørdag
Ragnhild Hiis Ånestad- lederseminar og dirigent
Martin Lilleberg- danseseminar
Juliane Haugersven- Soul Teens-leder
Margrethe K. Overskott- Soul Kids-leder 

 

Overnatting:

Hvert enkelt kor er ansvarlig for å ordne overnatting.
For de som bor i områdene i nærheten er det mulig å sove hjemme. Vi skal være i Storsalen menighet som ligger en 10 minutters gåtur fra Nationalteateret togstasjon. Vi legger opp programmet så det slutter og starter slik at man rekker å komme seg til og fra Storsalen.

Vi kommer til å legge ut en liste med anbefalte steder å overnatte på nettsiden vår: www.normisjonost.no/soulcamp

 

Priser:

I prisen inngår:
Festivalpass, alle måltider, t-skjorte til alle deltakere og korledere.
Hvert kor betaler for både kordeltakere og alle dirigenter/voksenledere de har med. 

Vi har tre pristrinn:
350/450* påmeldinger innen 01.07.
450/550* påmeldinger frem til 15.09.
600/700* påmeldinger frem til påmeldingsfristen 1. okt.

*Pris for andre kor enn Soul Children-kor.

Om dere blir flere enn først antatt, betaler dere gjeldene pris for de siste påmeldte i henhold til gjeldende pristrinn når påmeldingen registreres. Om dere blir ferre enn først antatt, koster det 50kr pr. deltaker for avmelding.

Et eksempel: Melder du på et Soul Children kor med totalt 10 stk nå før 1.7, blir dette 3500kr, og når dere i august/september melder på koret med all annen info ser dere kanskje at dere totalt blir 12 stk. Da betaler dere da 450kr (600kr etter 15.9) for de siste to påmeldte. Så her vil prisen bli: 10*350 + 2*450 = 4400kr.

Om dere derimot ser at dere blir 8 stk, så betaler dere 50kr i avmeldingsgebyr pr. påmeldte deltaker, da vil prisen bli: 350*8 + 50*2 = 2900kr

Depositumet på 2000kr vil bli trukket fra før vi sender ut faktura til dere. 

 

Program (Fullt program sendes ut ved påmelding)

Fredag 11:
17.00-18.30 – Registrering, middag og leker.
18.30 - Kick off-møte
19.00 - Fritid
20.00 - Kveldsmøte
21.00 - Takk for i dag, hjem å sove! 

Lørdag 12:
10.00 - Morgensamling med andakt, lovsang, lek og konkurranse
11.00 – Seminarbolk 1: Fellesseminar med Ruben Gazki
13.30 – Seminarbolk 2:  3-4 forskjellige seminarer, alle velger ett
Eget seminar kun for Teens. Lekerom åpent for Kids.
14.30 - Mass Choir-øvelse.
15.30 – Seminarbolk 3: Kun for Teens og ledere.
18.00 - Middag
19.00 - FESTKONSERT! Med kaker og digg etterpå. 
21.00 - Kveldssamling for Teens  

Søndag: Kun for Soul Teens, eget program kommer.Aldersgrense og ansvar

Vi ønsker å ha med hele Soul Children-familien på Soul Camp, derfor er nedre aldersgrense satt til 5 år. Vi har et eget rom med egne ledere for barna i Soul Kids hvor de kan få komme å leke, slappe av og pusle med litt hobbyting, og for ungdommene i Soul Teens-alder har vi et helt eget opplegg, til og med søndagen! Likevel vil vi også informere om at det kan hende dagen blir lang og lyden høy for noen av de minste. Derfor har vi landet på å anbefale helgen for barn fra 7 år og oppover.Soul Camp Øst er en festival, og ikke en leir. Dette betyr at dere som ledere har hovedansvar for barna i deres kor. Vi skal ha miljøtema og ledere som skal bidra til å se og skape miljø blant barna, men vi får ikke fulgt opp alle. Når det gjelder reisen til og fra Storsalen, samt overnatting og alt som skjer utenfor Storsalen, er det dere som ledere som har ansvar for barnas sikkerhet.   

Måltider
Det blir servert middag fredag ettermiddag. På lørdag serveres det ikke frokost, men noe enkel mat + drikke på vei inn. Det serveres lunsj og middag på lørdag.


Om dere har andre spørsmål kan du kontakte festivalsjef 
Daniel Skjøtskift Johannessen på: dj@normisjon.no eller 97 56 83 45.

 

Hjertelig velkommen til en festhelg fylt av musikk og glede!