Jærgårds 2019 (Soul Children)
Jærgårds 2019 (Soul Children)

Jærgårds 2019 (Soul Children)

Tidspunkt
10.08.2019 13:00 - 23:30

Påmeldingen er stengt

Arrangør
Jærgårds

Sted

Kleppelunden, 4352 Kleppe, Norway

Jærgårds arrangeres 10. august i Kleppelunden, sentralt plassert i Klepp sentrum. 
Festivalen arrangeres av Skjærgårds LIVE Jærgårds i godt samarbeid med Klepp kommune, lokalt næringsliv, Klepp IL og menighetene i området. Kleppeloen har god kapasitet og vi vil ha område for stands og matsalg, i tillegg til konsertområdet.

 

ÅRETS ARTISTER

- Jarle Waldemar
- Soul Children Rogaland
- LIN D (SWE)
- LZ7 (UK)
- Impuls
- Tveranger

 

SOUL CHILDREN

For Soul Children-koret vil det bli øvelse på Kleppe Bedehus fra kl 11:00 lørdag formiddag. Koret vil være på plass i Kleppeloen til første konsert med Jarle Waldemar. 
Det blir fruktpause under øvelsen og boller ved øvelsens slutt. Deltakerene vil også få gavekort på en pølse i brød på festivalen.

 

BILLETT

Enkeltbillett SOUL CHILDREN: kr 100,-

  

MEDLEMSKAP

Deltakerene i Soul Children-koret kan velge å bli medlem av Jærgårds.

Jærgårds har et samarbeid med organisasjonen "Skjærgårds LIVE", som arrangerer leirer og festivaler for ungdom. Samarbeidet innebærer at de som deltar på Jærgårds får mulighet til å bli medlem av lokallaget Skjærgårds LIVE Jærgårds.  

HVORFOR BLI MEDLEM?

  • Du betaler INGENTING ekstra for medlemskapet
  • Du får rabatt på andre konserter, festivaler og arrangementer
  • Jærgårds får økonomisk støtte til festivalen
  • Medlemskapet er frivillig og uforpliktende og kan sies opp når som helst

Når du kjøper billett inkludert medlemskap vil dette samtidig være betaling for medlemskontingent til Jærgårds for i år. Hvis du betaler etter 1. juli vil medlemskapet gjelde for i år og neste år.

I tillegg til å få billigere Jærgårds gir medlemskapet gratis/rabattert inngang på ulike arrangementer både lokalt og nasjonalt. Som medlem er man også forsikret under arrangementer i Skjærgårds LIVE’s regi.   
Medlemskapet innebærer at Skjærgårds LIVE oppbevarer medlemmets oppgitte personopplysninger i sitt medlemsregister i tråd med Sg LIVE’s personvernerklæring (sglive.no/personvern) og sender ut informasjon om medlemskapet og medlemsfordeler.

Mer info om samarbeidet og medlemskap: sglive.no/jaergards