HIMSS: Mottakelse på den norske ambassaden i Helsinki
HIMSS: Mottakelse på den norske ambassaden i Helsinki

HIMSS: Mottakelse på den norske ambassaden i Helsinki

Tidspunkt
11.06.2019 20:15 - 21:45

Påmeldingen er stengt

Arrangør
IKT-Norge

Sted

Rehbinderintie 17, 00150 Helsinki, Finland

I år avholdes HIMSS Europe i Helsinki, Finland 11.-13. juni.

 

HIMMS har i over et tiår avholdt Europas viktigste samling for digital helse. Nå som HiMSS har slått seg sammen med Health 2.0 har konferansen fått enda mer dybde og bredde.

 

Finland har lagt store ressurser i å lage denne versjonen ekstra spesiell. Men bakgrunn i blant annet Slush, mye innovasjon og mange spennende helseprosjekter kommer HIMSS-konferansen i Helsinki til å være «the place to be».

 

IKT-Norge fortsetter tradisjonen med å organisere en fellesaften for de norske deltakerne. Ambassaden i Helsinki er med på dette. Mottakelsen er tirsdag 11. juni, etter HIMSS Welcome Reception, fra ca. kl. 20.15 til 21.45. Det vil være matservering i form av buffet.

 

Ambassadør Atle Grutle vil ta oss imot på ambassaden. Grutle er Norges ambassadør til Finland siden oktober 2015. Han kom da fra stillingen som hoffsjef. Han har tidligere vært ambassadør i Japan, leder for multilateral avdeling i Utenriksdepartementet og leder for Stortingets internasjonale avdeling.

Velkommen!

THIS EVENT IS FOR NORWEGIAN CITIZENS! Unless you have an invite or a connection to Norwegian ehealth. Please conact nard@ikt-norge if you want to visit the event.

Les mer om ambassaden i Helsinki her

 

Se også den nordiske workshopen her. Workshopen er 11. juni, kl. 12.00-16.00.