Webinar: Stressmestring
Webinar: Stressmestring

Webinar: Stressmestring

Tidspunkt
11.06.2019 18:00 - 19:00

Påmeldingsfrist
11.06.2019 16:00

Påmeldingen er stengt

Arrangør
ANSA Norge

Sted

Oslo, Norge (online)

Sitter du midt i en eksamensperiode og er super-stresset? Da kan det være akkurat et stressmestringskurs du trenger! I dette webinaret får kunnskap om hvordan du kan håndtere stress og stressfylte situasjoner (som for eksempel eksamen) på en bedre måte. I tillegg vil du lære deg noen gode avslapningsteknikker.

Stress er i seg selv en naturlig fysiologisk respons som følge av overbelastning fra omgivelsene, og er dermed hensiktsmessig for liv og helse. Stress blir først negativ når tilstanden varer over lengre tid og folk føler at de mangler ressurser for at mestre situasjonen og belastningene det medfører.  Hvis stress av og til eller ofte påvirker studiehverdagen din på en negativ måte, så kan dette kurset være nyttig for deg!

Ved å delta på dette webinaret vil du sitte igjen med:

  • Mer kunnskap om hva studierelatert stress er
  • Tips og råd til hvordan du kan forholde deg til stress
  • Psykologiske teknikker og øvelser for å ta første skritt for å overvinne stress

NB! Du kan delta helt anonymt på dette webinaret - det er kun foredragsholder som vil være synlig.

Et webinar er et videoforedrag med profesjonelle psykologer hvor deltakerne er anonyme, men har muligheten til å stille spørsmål i en chat underveis. Psykologen har en praktisk tilnærming til temaet, og målet er at du som deltar skal sitte igjen med nyttige tips og verktøy for å bedre kunne håndtere utfordringene det fokuseres på.

Kun for ANSA-medlemmer

 Bilde: Av Antonio Guillem / Shutterstock