Medlemskap Student-KRIK Trondheim 19/20
Medlemskap Student-KRIK Trondheim 19/20

Medlemskap Student-KRIK Trondheim 19/20

Tidspunkt
01.08.2019 - 01.07.2020

Påmeldingsfrist
13.06.2020 00:00

Arrangør
Student-KRIK Trondheim

Sted

Holtermanns veg 30, 7031 Trondheim, Norge

Medlemskap i Student-KRIK Trondheim studieåret 19/20. Som medlem av Student-KRIK Trondheim åpner det seg en haug av muligheter i din studiehverdag! Student-KRIK Trondheim er, som det meste i KRIK-sammenheng, lavterskel og god stemning. Her er det bare å slenge seg med på det som passer og høres kjekt ut! 

For at Student-KRIK Trondheim skal kunne arrangere så mange ulike treninger gjennom hele året, må haller leies og utstyr ordnes. Derfor er det en kontigent for å være med på 300,- som går over et helt studieår. Som medlem av Student-KRIK Trondheim vil du få medlemspriser på de store arrangementene gjennom året. Informasjon om arrangementene, treninger og annet blir jevnlig lagt ut aktuell informasjon på Facebooksiden til Student-KRIK Trondheim


Litt mer info for nye medlemmer:
Ukentlig arrangerer Student-KRIK Trondheim 8 ulike treninger, med blant annet egne fotball-, volleyball-, og frisbeetreninger. Hver tirsdag kveld er det "sosialen" i kjelleren i Tempe Kirke. Her samles vi for kveldsmat, andakt, variert opplegg og henging. Gjennom året blir det i tillegg til dette arrangert diverse turer og arrangementer. Det er altså bare å gire seg opp og hive seg med! Se oversikten over hvilke treninger vi har, når og hvor disse er, samt info om andre arrangementer og generelt om Student-KRIK Trondheim på KRIK.org. Det blir også jevnlig lagt ut aktuell informasjon på Facebooksiden til Student-KRIK Trondheim. Ellers må du sjekke ut alle de andre Facebook-gruppene som drives i regi av Student-KRIK Trondheim. En god start er for eksempel med Spontan-KRIK Trondheim med alle mulig slags spontane påfunn i løpet av studiehverdagen!