5 dagers Kompetent Mannskap & ICC Day Skipper kurs 1-5 juni - Tønsberg / Sandefjord
5 dagers Kompetent Mannskap & ICC Day Skipper kurs 1-5 juni - Tønsberg / Sandefjord

5 dagers Kompetent Mannskap & ICC Day Skipper kurs 1-5 juni - Tønsberg / Sandefjord

Tidspunkt
01.07 10:30 - 05.07.2019 17:00

Påmeldingsfrist
01.07.2019 10:00

Påmeldingen er stengt

Arrangør
Sail On AS

Foreleser
Carl Roar Aamli

Kursnummer
0018949

Sted

Vestfold Maritim, Magasinveien 3, 3159 Melsomvik, Norge

Kompetent Mannskap og ICC Day Skipper 5 dagers seilkurs for nybegynnere og viderekomne

Det skal være lett å komme igang med båt og seiling. Seiling er en utrolig fin aktivitet, og vi hjelper deg i gang og viser deg veien så du kan utvikle seilingen din videre.

Varighet: Kurset går over 5 dager med oppmøte kl 10 første dag. Vi overnatter i båten og har maks 5 deltagere.

Kursinnhold: ICC pensum som grunnleggende seilteori, navigasjon, nattseilas, godt sjømannskap, vikepliktsregler, sikkerhet, utkikk, rortjeneste, MOB, fortøyning og planlegging.

Forkunnskap: Teori kunnskap opp til båtførerprøven nivå, samt tidligere erfaring med seiling opp til minst mannskapskurs nivå.

Bok: Day Skipper fra Exlibris Skipperens Håndbøker – kan bestilles hos oss når du melder deg på kurs.

Mål: Å kunne delta aktivt som mannskap på de fleste seilbåter, ta ansvar for vakter, samt være skipper på egen båt eller utleiebåt. Forbereder deltager til ICC eksamen.

Mat og drikke: Vi kjøper inn samlet, og spleiser på mat og drikke, samt havneavgifter. Spiser vi i land betaler alle for seg. Det er maks 1000 kr i tillegg. Tidligere erfaringer tilsier ca. 6-700 kr.

Vi legger opp til ICC eksamen, også kaldt ICC praktisk utsjekk etter alle våre ICC skipperkurs eller kombikurs, eventuelt siste kursdag. Si ifra dersom du ønsker å melde deg på til dette når du melder deg på kurset.

ICC skipperkurs kan inngå i en større pakke med Båtførerprøven,  ICC praktisk utsjekk (eksamen).

Kompetent Mannskap – 5 dagers seilkurs for nybegynnere

Om du er helt ny til seiling eller allerede har en del erfaring kan våre “kompetent mannskap” for nybegynnere være løsningen. Kurset inneholder pensumet til vårt 2 dagers nybegynner kurs, samt mye mye mer, og for de som er ambisiøse og tar ting raskt vil komme opp til nivået til de som tar ICC skipperkurset. Kurset holdes sammen med de som tar ICC skipperkurset, det vil derfor være mulig å ta dette som ett kombikurs hvor man får begge deler.