12 Hours Festival Bærum, 4. mai 2019
12 Hours Festival Bærum, 4. mai 2019

12 Hours Festival Bærum, 4. mai 2019

Tidspunkt
04.05.2019 09:30 - 21:30

Påmeldingsfrist
04.05.2019 12:00

Påmeldingen er stengt

Arrangør
Stiftelsen Skjærgårds

Sted

Leirdueveien 73, 1349 Rykkinn, Norge

12-timersfestivalen arrangeres i Rykkinnhallen i Bærum, 4. mai 2019!

Festivalen er for barn i 4.-7. klasse og arrangeres av Den norske kirke i Bærum og Stiftelsen Skjærgårdsgospel. På festivalen er vi sammen i 12 timer, og du får oppleve massevis av aktiviteter (blant annet sumobryting, hoppeslott, wrecking ball, boksering, hippcow gladitor), seminarer, nye venner, dans, stagesamlinger, Jesus og mer til!

Festivalen koster 250,- kr pr. deltaker. Dette inkluderer deltakelse, mat og drikke. Penger ingen hindring. Vi har gode støtteordninger. Ta kontakt om det er aktuelt.

Festivalen finner sted 4.mai i Rykkinnhallen i Bærum og varer fra kl 9:30 til kl 21:30. Registreringen åpner lørdag fra kl 9.30, og det anbefales å være ute i god tid slik at vi rekker å registrere alle før vi begynner kl 10. Det er viktig at foreldre sier ifra til resepsjonen på festivalen dersom deltakere blir hentet før kl 21:30. 

Midtveis i dagen har vi seminar-tid. Her kan deltakerne velge mellom å være med på kor-seminar, danse-seminar eller uteaktivitet. Det er viktig at barnet har tenkt gjennom hvilket seminar det skal delta på på forhånd. Lek og hoppeslott er viktig. Det er også frisk luft. På slutten av seminartiden møtes vi alle til gøyale aktivitetsleker utenfor hallen. Ta derfor med uteklær etter vær.

Stiftelsen Skjærgårdsgospel har over 30 års erfaring med å arrangere festival. Vi har vakter på hver aktivitet, i hall og i døren. I tillegg er det tilgjengelige voksne på ulike plasser. Ingen barn får forlate området uten avtale. Når det er samlinger fra scenen er hoppeslottene slått av.  

Påmelding
Påmelding til festivalen skjer ved innmelding og betaling her på checkin innen 22. april 2019. Er du forelder/foresatt som skal melde på barnet ditt? Du må da først legge inn din egen informasjon (ikke barnets) eller logge inn som deg selv, og deretter legge inn barnets navn når du blir bedt om å skrive inn navnet på første deltaker. Merk at du i slutten av påmeldingen må betale med VISA-kort, så det kan være lurt å ha bankkort/kodebrikke tilgjengelig før du starter påmeldingen. Har du spørsmål angående påmelding ta kontakt med Ida Burud Nilsen på in595@kirken.no 

Hjelpe til?
Vi har behov for frivillige på festivalen. Sett kryss av senere i bestillingen dersom én eller flere av deltakerens foreldre/foresatte har mulighet til å være med å hjelpe til hele eller deler av helgen. Du vil så bli kontaktet for å avklare når og med hva du/dere kan bidra. Mulige oppgaver er for eksempel aktivitetsvakt, matlaging/servering og praktisk rigging før og etter arrangementet. 

Det kan være lurt å ta med
uteklær etter vær og anti-skli-sokker, om man har. Hallen er sko-fri sone.
Mat og drikke er inkludert i deltakeravgiften. 


Spørsmål?

Har du spørsmål om festivalen kan du kontakte lokal festivalsjef Ida Burud Nilsen på in595@kirken.no eller Mari Louise Søreide på ms858@kirken.no

Ønsker du mer informasjon om konseptet 24 Hours festivalen; se 24festival.no

Velkommen på festival!

Dersom du ikke får gjennomført påmeldingen kan du kontakte Skjærgårds Support på 35 10 32 48