Acta Oppland: TotenCamp 2019
Acta Oppland: TotenCamp 2019

Acta Oppland: TotenCamp 2019

Tidspunkt
01.07 10:00 - 07.07.2019 20:00

Påmeldingsfrist
19.06.2019 23:45

Påmeldingen er stengt

Arrangør
Acta Oppland

Sted

Risøyveien 15, 4912 Gjeving, Norge

Bli med TotenCamp til Skjærgårds!

TotenCamp har i flere år vært en av Skjærgårds' største gruppereiser. TotenCamp reiser sammen, camper på samme område og har egne reiseledere som er tilgjengelige under festivaluka. 

TotenCamp er for deg som er ferdig med 8. klasse og oppover!

Du kan oppleve masse bra musikk, bra forkynnelse og et stort og godt fellesskap. Meld deg på her gjennom ActaOppland og få fellesreise med høystandard turistbuss, bagasjetransport, campe med resten av reisefølget i "TotenCamp" og en helt topp festivalopplevelse! Bli med på TotenCamp du også!

Fellesreisen reiser fra Gjøvik skysstasjon Mandag 1. juli kl 11:00. Mer informasjon om avreisetid og andre detaljer kommer på mail når Skjærgårds nærmer seg. 

PRISER:

Obs! Det er dyrere å melde seg på etter 1.juni. Det er mulig å benytte seg av giro fram til 15. mai, etter det må man betale med kort eller Vipps. Dette er for at vi kan se at du har betalt, før vi betaler for deg til Skjærgårds! 

Alle prisene er inkludert medlemsskap i lokallaget TotenCamp. Uten medlemsskap koster det 50 kroner ekstra. Medlemskapet har ingen forpliktelser, men man får årets TotenCamp t-skjorte og Vannflaske. 

OBS! Alle prisene stiger med kr. 300 fra og med 1.juni. Så meld deg på så fort som mulig!

Ukespass med fellesreise 2400,-
Kun ukespass 1600,-
Bill. torsdag - søndag 1200,-

Ønsker du bare buss ta kontakt med Bjørnar:
Fellesreise 850,- 
Fellesreise én vei 550,-

Hold av denne uka, og bli med på tidenes festival! :D
Vil du vite litt mer om Skjærgårds? Vi inviterer til konsert og Skjærgårds Kick Off før Skjærgårds, lik "Acta Oppland" på facebook for mer informasjon om dette.

OBS! Du må selv sørge for mat i løpet av uka (det finnes kiosk og bistro på området, og en joker i gangavstand fra festivalområdet). Reiselederne arrangerer et felles møtepunkt for å spise middag hver dag.

Lurer du på noe om TotenCamp-2019 så ta kontakt med Bjørnar Nome på: bjornar.nome@normisjon.no