Jobbsøkerkurs - CV/Søknad
Jobbsøkerkurs - CV/Søknad

Jobbsøkerkurs - CV/Søknad

Tidspunkt
19.06.2019 17:00 - 18:30

Påmeldingsfrist
19.06.2019 16:00

Påmeldingen er stengt

Arrangør
ANSA Norge

Sted

Oslo, Norge

Dette kurset kan også brukes som en forberedelse til å møte potensielle arbeidsgivere på vår karrieredag Velkommen til arbeidslivet den 25.juni!

Dette er del 2 av vårt jobbsøkerkurs- Del 1 avholdes den 6.juni. Du kan helt fint delta på kun det ene av webinarene.

 

Del 2:  Her fokuserer Sverre Haugen på hvordan du skal skrive en CV på beste vis, hvordan du lykkes med å skrive en god søknad som treffer, hvordan du best kan fremheve din internasjonale kompetanse og hvordan du forbereder deg til og gjennomfører et godt intervju.

Boken Jobbsøkerkoden kom ut i 2016 og har forandret hvordan jobbsøkere tenker når de skal søke jobb. Boken oppsummerer en tankemåte og praktiske råd som er relevante på tvers av bransjer, enten du er nyutdannet eller har lang erfaring.  

Sverre Haugen - forfatter av boken, beskrives av mange som en av Norges beste foredragsholdere innen jobbsøkertematikk. I dette kurset deler han de viktigste tingene du bør forstå som jobbsøker. Han er partner i rekrutterings- og rådgivningsselskapet MeyerHaugen. I denne rollen har han støttet flere av de største aktørene i Norsk næringsliv med employer branding og rekruttering av topptalenter. Haugen har flere års erfaring som rekrutteringsansvarlig i Accenture, og er en engasjert foredragsholder som brenner for rekrutteringsfaget, nettverksbygging, motivasjonsteori og kommunikasjon.  

Hvordan fungerer et webinar?

Hvis du aldri har deltatt på et webinar før så er det enkelt forklart her:

1. Du får til din oppgitte e-post kort tid før oppstart tilsendt en sikker link til webinaret.

2. Alt du trenger er en PC og en velfungerende internett-tilkobling

3. Når webinaret starter, vil du kunne se og høre den som avholder webinaret, samt vedkommende sin presentasjon. men ingen vil kunne se deg. Du kan forholde deg helt anonym for de andre deltakerne hvis du ønsker det.

4. Du kan stille skriftlige spørsmål via den live chatten til webinar-holderen underveis