Michael W. Smith på Sommerstevnet i Sarons Dal
Michael W. Smith på Sommerstevnet i Sarons Dal

Michael W. Smith på Sommerstevnet i Sarons Dal

Tidspunkt
13.07.2019 22:00 - 23:45

Billettsalget stenger
13.07.2019 22:30

Påmeldingen er stengt

Arrangør
Troens Bevis

Sted

Saronsdalvegen 14, 4480 Kvinesdal, Norway

Velkommen til konsert med Michael W. Smith på Sommerstevnet i Sarons Dal.

----

Dato: 13. juli 2019

Tid: 22.00

Sted: Sarons Dal-hallen, Kvinesdal

Pris: kr. 350,- (eks. billettavgift kr. 25,-)

----

Lørdag 13. juli blir det lovsangskonsert med Michael W. Smith på Sommerstevnet i Sarons Dal. Michael kommer til Norge med fullt band og korister fra USA.

Michael W. Smith trenger for mange ingen større presentasjon. Han er kort og godt en av tidenes største kristne sangere. Michael har i årtier produsert og levert musikk som synges de fleste steder i verden. Han har reist verden rundt med utsolgte konsertarenaer.

Under sin imponerende karrière er han æret med tre Grammy Awards, 45 Dove Awards og han har solgt mer enn 15 millioner album!

NYTT ALBUM
I 2018 gav Michael ut et nytt album; Surrounded. Michael samlet en gruppe lovsangere rundt seg og bandet og gjorde da en intimkonsert. Hans ønske med dette prosjektet er å forene kirken i tilbedelse.

Michael sier: «Gud beveger seg nå gjennom sin kirke, og han kaller oss sammen for å være en stemme, ett hjerte, en brud. I hver nasjon, i hver stamme, hver eneste tunge, hver sosial klasse og i alle kirker. Vi kan ha forskjellige historier, forskjellig bakgrunn, med ulike typer sanger, men vi deler alle den samme Ånd av enhet»

Michael W. Smith ble nylig på ny nominert til Grammy.