Seilkurs 2 dagers helgekurs 25-26 mai - Tønsberg / Sandefjord
Seilkurs 2 dagers helgekurs 25-26 mai - Tønsberg / Sandefjord

Seilkurs 2 dagers helgekurs 25-26 mai - Tønsberg / Sandefjord

Tidspunkt
25.05 10:00 - 26.05.2019 17:00

Påmeldingsfrist
25.05.2019 10:15

Påmeldingen er stengt

Arrangør
Sail On AS

Foreleser
Carl Roar Aamli

Kursnummer
0018626

Sted

Vestfold Maritim, Magasinveien 3, 3159 Melsomvik, Norge

Introkurs – 2 dagers seilkurs for nybegynnere

Det skal være lett å komme i gang med båt og seiling. Seiling er en utrolig fin aktivitet som passer for alle. Vi hjelper deg i gang og viser deg veien så du kan utvikle seilingen din videre.

Vår kursansvarlig og hovedinstruktør er profesjonell seilbåt og RIB skipper med mer enn 150 dager på sjøen i året. Han har undervist mer enn 3000 persjoner de siste 10 årene i båtførerprøven og på seilkurs. Han er godkjent RYA instruktør, har tidlidgere erfaring fra Marinen og det Britiske Redningsselskapet (RNLI), og seiler NM og VM for storbåt.

Vi bruker kun svært erfarene instruktører med mange års erfaring på sjøen. De er profesjonelle seilere som tar skipperjobber rundt omkring i verden, og er aktivt med i sine lokale seilforeninger.

Varighet: Kurset går over 2 dager fra kl.10-17 begge dager

Kursinnhold: Grunnleggende seilteori, enkel navigasjon, sjøvett, vikepliktsregler, sikkerhet, utkikk, rortjeneste, MOB, fortøyning og sjømannskap

Mål: Å kunne føre egen båt trygt inn og ut av havn, grunnleggende sjømannskap, samt kunne delta aktivt som mannskap på de fleste seilbåter.

Forkunnskap: Ingen

Bok: Vi anbefaler Kompetent Mannskap fra Exlibris Skipperens Håndbøker og kan bestilles hos oss når du melder deg på kurs.

Mat og drikke: Ta med matpakke og drikke til lunsj. Kaffe og noe å bite i har vi i båten.

Nybegynnerkurset kan inngå i en større pakke med Båtførerprøven og ICC Skipperkurs,  ICC praktisk utsjekk (eksamen) og VHF kurs.