Gi Jesus Videre
Gi Jesus Videre

Gi Jesus Videre

Tidspunkt
22.11 09:30 - 23.11.2019 21:00

Påmeldingsfrist
17.11.2019 00:00

Påmeldingen er stengt

Arrangør
Frikirkelig barne- og ungdomsunion (FBU)

Sted

Dronningens gate 91, 4608 Kristiansand, Norge

UTSOLGT! Vi har nådd full kapasitet på konferansen. Om du ønsker å stå på venteliste så send e-post med navn, e-post, telefonnummer og ønsket antall billetter til pk@pbu.no. Vi vil ta fortløpende kontakt om vi får noen flere ledige plasser. 

Velkommen til Gi Jesus videre, 22.-24.november 2019! 

Gi Jesus videre
 er en konferanse for degsom ønsker at barna og de unge vil få en tro på Jesus som varer livet ut. Om du er frivillig i en menighet eller ansatt; om du har ansvar for de yngste barna eller menighetens eldste; om du har barn eller ikke: Vi vil utruste deg til å snakke med barn og unge om tro, slik at troen deres blir varig. 

Vi tror at både hverdag og søndag, hjem og kirke, kan bety mye for hva de unge velger å tro på. «Orange» er kanskje den bevegelsen i verden som har jobbet mest strategisk med å få i stand en god kobling mellom hjem og menighet i disippelgjøringenNår hjem (rødt) og kirke (gult)  samarbeider (= oransje), vil det være en uslåelig kombinasjon . Gi Jesus videre er således «Orange» med norske farger. 

Gi Jesus videre er en praktisk konferanse. Du vil få nyttig undervisning om å disippelgjøre den neste generasjon, enten du er ansatt eller frivillig i menigheten. Gjennom knallbra undervisning, god lovsang og inspirerende innslag, vil vi sette fokus på disippelgjøringen av de unge på mange ulike måter, og du vil bli både berørt, utrustet, gledet og overrasket! 

Gi Jesus videre er en tre-delt konferanse.Fredag er satt av den til den første delen og vil særlig rette seg mot studenter og ansatte i menigheter og organisasjoner. Det vil selvsagt også være mulig for andre å være med, ansatt eller ikke.Konferansens andre del starter med en åpningsfest i Q42 fredag kveld, og fortsetter hele lørdagen med både valgfrie seminarer og fellessamlinger. Alle seminarene er sortert etter spor, slik at du lettere kan velge det som passer deg. Du er ikke låst til å bare velge innen ett spor.Tredje del vil foregå i flere av Kristiansands ulike menigheter, og du vil få  muligheten til å se noe av det vi har snakket om på konferansen bli praktisert. Hva slags gudstjenester og samlinger dette blir, er foreløpig under planlegging. 

Etter konferansen vil du ha med deg nye ideer og verktøy, ny inspirasjon og mer kompetanse til å ha hele uken i fokus i arbeidet med å gi Jesus videre! 

Sammen kan vi gi Jesus videre – hele uka!