Identity in Christ
Identity in Christ

Identity in Christ

Tidspunkt
22.03 19:00 - 24.03.2019 14:00

Påmeldingsfrist
22.03.2019 01:00

Påmeldingen er stengt

Arrangør
Misjonssalen Oslo

Sted

Tullins gate 4, 0166 Oslo, Norway

Velkommen til "Identity in Christ" - en temahelg om identitet og seksualitet, der vi har fått med oss en av de tydeligste kristne stemmene om denne tematikken de siste par årene, Sam Allberry.
 
Sam Allberry er en engelsk prest og forfatter som har hatt homofile følelser så lenge han kan huske, men står for et klassisk kristent syn på ekteskap. Han har de siste årene reist rundt om i verden og undervist om identitet og seksualitet. Han tror Bibelens budskap også om disse tingene utfordrer oss alle – uansett seksualitet. I vår tid blir gjerne seksualitet holdt frem som det viktigste for identiteten vår. Men hva sier Bibelen oss om hvem vi er? Hva lærer Jesus oss? Hvordan er egentlig forholdet mellom identitet og seksualitet?
 
Sam Allberry underviser om dette temaet på en utfordrende og frigjørende måte, og i tillegg har vi med oss den svenske teologen og forfatteren Olof Edsinger.
 
«Identity in Christ» er en helg der vi ønsker å snakke om identitet og seksualitet i lys av Bibelen, og la oss utfordre av det. Både i vårt eget liv, og i møte med andre. Vi, kirken, trenger å snakke om dette. Vi trenger undervisning om dette.
 
Vi garanterer at dette blir en inspirerende, nyttig og utfordrende helg, uansett hvilken livssituasjon du er i.
 
 
Påmeldingsavgiften inkluderer forfriskninger og middag på lørdag.
Påmeldingsavgift: 200kr 
 
Velkommen!