10:13 Ledertrening 2019
10:13 Ledertrening 2019

10:13 Ledertrening 2019

Tidspunkt
04.08 10:00 - 09.08.2019 16:00

Påmeldingsfrist
03.08.2019 12:00

Påmeldingen er stengt

Arrangør
Acta/Normisjon region Rogaland

Sted

Ryfylkeveien 420, 4308 Sandnes, Norge

Dette arrangementet arrangeres av Acta - barn og unge i Normisjon region Rogaland.

I 2019 arrangerer vi for første gang 10:13 ledertrening, en litt annerledes ledertreningsuke som skjer samtidig med 10:13-festivalen.

Når: 4.-9.august 2019
Sted: Nordlys Misjonssenter/Horve Ungdomssenter
Alder: Født i 2005 (ferdig med 8.klasse sommeren 2019)

Vi anbefaler at foreldre/foresatte melder på sine egne barn så langt det lar seg gjøre. Dette grunnet at vi innhenter noen tillatelser, som tur til Kongeparken, men også at det er mulig å legge inn lommepenger til barnet ved påmelding. Les mer om en kontantfri festival lenger nede i teksten.

Dersom du likevel skal melde på en større gruppe, ber vi deg ha klart følgende informasjon for hvert barn: fullt navn og adresse, to telefonnummer til foresatte, epostadresse til foresatte, tillatelse til å reise i Kongeparken, og eventuelt også: Tillatelse paintball, sum lommepenger og kontonummer.


Ved å delta på 10:13 ledertrening får du med deg det som skjer på festivalen samtidig som du får opplæring i å være leder på 10:13.
Dette er for deg som:

- Vil oppleve 10:13-festivalen et år til
- Vil bidra til at tweens får en veldig kjekk uke - og blir bedre kjent med Jesus
- Vil lære hva det vil si å være en god leder
- Vil ha praksis i de ulike lederteamene, som kafé, trivsel, teltleir, service, møte++
- Bli godt kjent med andre som vil bli leder


10:13 ledertrening foregår på Nordlys misjonssenter i Alsvik. Hver morgen blir det frokost og eget opplegg. Her er det med ledere som har mye ledererfaring fra festivalen og andre steder. De har fokus på å lære deg hvordan å bli en god leder, at du skal få bli bedre kjent med Jesus og at du skal bli godt kjent med de andre.

Fra og med middag kjører vi 15 min. ut til Horve og blir med på selve festivalen resten av dagen. Her får du litt praksis i de teamene du ønsker å bli bedre kjent med. Utenom praksisen er du fri til å bli med på alt det som festivalen har av aktiviteter, kafé, møter ++

Ledertreningsuka starter samtidig med de andre lederne på festivalen - nemlig dagen før deltakerne kommer. På torsdagen får du selvfølgelig være med når vi tar med hele festivalen i Kongeparken.

 

Pris: 

2000,- / 2500,-
Prisene er medlem i leirklubben / ikke medlem.

Du kan bli medlem i Leirklubben. Det koster 100 kr årlig å være medlem i leirklubben. Les mer om Leirklubben

 

Kontantfri festival:
Mange kjenner nok til at vi på 10:13-festivalen har kontantfri festival. Dette gjelder både deltakere og ledere, og gjør det enklere å handle i kaféen og kiosken, samtidig som en ikke trenger å være redd for å miste kontantene. Ved påmelding i Checkin vil det være mulig å betale inn ønsket sum lommepenger til den enkelte deltaker. Denne summen blir registrert på deltakerens festivalbånd som brukes ved kjøp under festivalen. Hvis deltakeren har penger igjen når festivalen er slutt, vil deltakeren få pengene igjen*. Skriv gjerne inn et kontonummer som restbeløpet skal tilbakeføres til i påmeldingen.

*Vi gjør oppmerksom på at beløp mindre enn 50 kr tilbakebetales ikke til konto, men kan evt. fås ut i kontanter før deltakeren reiser hjem fra festivalen. Beløp mindre enn 50 kr som ikke tas ut i kontanter før hjemreise, vil bli gitt i gave til festivalen. 

Avbestilling:
Dersom deltakeren likevel ikke kan delta på 10:13 ledertrening, er det mulig å melde seg av. Skjer avmeldingen når det er to uker eller mindre igjen til ledertreningen, vil avmeldingen bli belastet med 300 kr i avbestillingsgebyr. Gjelder ikke hvis avmelding skyldes sykdom. 
For å melde en deltaker av: send en epost til 1013@normisjon.no

 

Har du spørsmål, send en epost til: 1013@normisjon.no

Se gjerne vår hjemmeside: www.1013.no