Langfredagsfest med Vinni
Langfredagsfest med Vinni

Langfredagsfest med Vinni

Tidspunkt
19.04 15:00 - 20.04.2019 02:00

Billettsalget stenger
19.04.2019 12:00

Påmeldingen er stengt

Arrangør
Hovden Alpin Servering AS

Sted

Hovden Alpinsenter, Skisentervegen, 4755 Hovden i Setesdal, Norway

Vi har gleden av at meddele at Vinni tar seg turen til Hovden på langfredag i år! Han kjører igang konsert på afterskien og går på scenen runt 16-tiden og etter har vi en fet lineup av noen av de beste djsen og artistene på sørlandet! Velkomne til Offpiste i Påske, det er her man skal være!!! 
 
Øyvind ”Vinni” Sauvik har i en årrekke vært frontfigur for en av Norges største rap grupper, Paperboys. Bandet har gjennom kjempehits som ”Barcelona” og ”Lonesome Traveller” oppnådd stor suksess, og ha i sin tid hatt hele 18 singler innom VG listen. 
 
Nå står Vinni på egne ben – og til alt overmål skulle dette skje på morsmålet. Det er gledelig nok seg selv at en av landets beste rappere og tekstforfattere skal uttrykke seg på norsk.  Med albumet ”Oppvåkningen” klarte Vinni  å markere seg igjen på toppen av listene i Norge. Låter som ”Mørkeredd” ”Stjernestøv” ”Sommerfuggel i Vinterland” & ”God Morgen Norge” har Vinni også dominert radiolistene.
 
Vinni er ikke bare en listetopper, men har også turnert og spilt mer enn de fleste andre norske artister det siste tiåret. Han har spiilt på de aller fleste store norske scenene og festivaler, og kan med rette kalle seg en av landets mest erfarne liveartister.
 
 
Åldersgrense: 20 år
CC: 200,- online (250,- i døren)