Hillsong Y&F Worship Night
Hillsong Y&F Worship Night

Hillsong Y&F Worship Night

Tidspunkt
30.05.2019 19:00 - 21:00

Billettsalget stenger
30.05.2019 19:00

Påmeldingen er stengt

Arrangør
Magnus Lindholm AS

Sted

IMI Forum, Gunnar Warebergs gate 15, 4021 Stavanger, Norge

Hillsong Young&Free til Norge

Hillsong Young&Free er det GRAMMY-nominerte ungdomslovsangsteamet fra Hillsong Church i Australia. Hillsong Worship Ministry består av tre deler. Hillsong Worship, Hillsong United og Hillsong Young&Free.

De to første albumen til Hillsong Y&F er  “We are young and free” (2013) og “Youth revival” (2016). Begge nr 1 på Billboards Top Christian Album liste. Y&F har med sitt positive budskap, og et EDM- og pop-influerte sound fått fem Nr. 1radiosingler. De får flere positive omtaler fra ulike innflytelserike plattformer, som f eks MTV, MTV Hits og MTVU.

I tillegg til å fylle arenaer verden over med lovsang, kommuniserer de med alle følgere på sosiale medier om hva det vil si å være en følger av Jesus når man er ung. 

Om III

Det tredje albumet "III" er det første studioalbumet til Y&F, i motsettning til de to første livealbumene. "III" består av 17 låter i sjangerne EDM og pop. Men mest av alt er dette mektige lovsanger. Laura Toggs, en av sangerne, beskriver selv albumet som: "Personlig. Skrevet og uttrykt gjennom dyp hengivenhet og erfaringer fra virkelige utfordringer" Hele albumet bærer preg av en utvikling av modning og dybde siden det første albumet.

Dette er en lovsangskonsert for ALLE generasjoner!

I tillegg vil det være en workshop med teamet fra Australia i forkant a konserten med et begrenset antall billetter. Som deltaker på workshopen får du også tidlig innslipp til konserten.

Europaturnéen inneholder to stop i Norge, Stavanger (30.Mai) og Oslo (1.Juni). Det blir en konsert på kvelden, men også et begrenset antall billetter til en workshop med teamet fra Australia i forkant av konserten.

Workshop starter kl 17:00 og konsert kl 19:00