Påskefestivalen 2019: Skapelse eller utviklingslære - har Gud virkelig skapt?
Påskefestivalen 2019: Skapelse eller utviklingslære - har Gud virkelig skapt?

Påskefestivalen 2019: Skapelse eller utviklingslære - har Gud virkelig skapt?

Tidspunkt
15.04 12:00 - 17.04.2019 15:00

Påmeldingsfrist
12.04.2019 22:00

Påmeldingen er stengt

Arrangør
Ungdom i Oppdrag Norge

Sted

Grimerudvegen 77, 2312 Ottestad, Norge

Går du i 5., 6. eller 7. klasse er du hjertelig velkommen til å være med på påskefestivalen her på Grimerud gård. Den begynner mandag 15. april (dagen etter palmesøndag) kl. 12.00 og varer til onsdag 17. april kl. 15.00. NB! Legg merke til nye dager og tider i år.

(Komplett informasjon om festivalen finner du på øystein.no, derfor er det viktig at du besøker den siden først)

Temaet i år er: Skapelse eller utviklingslære - har Gud virkelig skapt?

I skolebøkene lærer vi at det ikke er noen tvil om at alle planter, dyr og mennesker kommer fra en celle som ble til i ursuppa for lenge siden. Men har vi vitenskapelig bevis for dette? Noen tenker at Gud har skapt gjennom utvikling, men hva betyr det for oss i så fall? La oss se på det sammen.

Vi skal som alltid også snakke om misjon, Bibelen, gutt og jente-forhold i følge Bibelen og hverdagslivet som en Jesu etterfølger. Dette skal bli spennende!

Går du i 8. klasse og oppover har du muligheten til å være med som romleder for 5.-7. klassingene som kommer hit på festivalen. På Påskefestivalen vil romlederne være med å legge til rette for at barna som kommer kan bli bedre kjent med Gud. Romlederne har ansvaret for en jente- eller guttegruppe, og oppgaven som romleder er med å gjøre det mulig å arrangere festivalen. Romledere møter èn dag før selve festivalen, altså søndag 14. april kl. 13.00.

Du klikker "Start påmeldingen" øverst i høyre hjørnet enten du vil være med som deltaker, romleder eller skal ha andre leder-oppgaver!