Tentro 2019/2020 Filadelfia Vennesla
Tentro 2019/2020 Filadelfia Vennesla

Tentro 2019/2020 Filadelfia Vennesla

Tidspunkt
09.10.2019 - 20.09.2020

Påmeldingsfrist
01.10.2019 23:00

Påmeldingen er stengt

Arrangør
Filadelfia Vennesla

Sted

Vigeland Brugs Veg 5, 4700 Vennesla, Norge

Bli med på Tentro!

Tentro er et frikirkelig alternativ til konfirmasjon. Alle er velkommen til å melde seg på, enten du tror eller ikke, om du er medlem av menigheten eller ikke.

Tentro tar tak i din hverdag og virkelighet, og knytter dette opp mot tro. Samlingene er bygd for å gi deg opplevelser, oppdagelser og inntrykk, ikke bare skoletimer.

 

Hva lærer du på Tentro?

I løpet av året får du omkring 20 temaer som i hovedsak handler om tro, knyttet opp mot det som har med ditt liv og din hverdag å gjøre. Disse temaene blir lagt frem på mange forskjellige måter, og i den grad du vil det, kan du være med å forme din egen Tentro – tid ved å engasjere deg i dette.

 

Vårt opplegg:

Året 2019/2020 blir lagt opp med oppstart  for tentroelevene + foreldremøte 9.oktober, og med videre rotasjon annenhver onsdag.

Høytidelig avslutning blir 20.09 2020, altså året tentroene går i 10.klasse.

Vi reiser på tre ulike og spennende turer i løpet av året!

Vi har samlinger annenhver onsdag, i tillegg forventes det at du deltar på to møter i Filadelfia i løpet av måneden, enten fredag eller søndag. Det blir servert mat alle onsdagene, og vi finner på mye sosialt og gøy utover året. Alle onsdagssamlinger og turer er obligatoriske. 

Vi har dyktige, engasjerte ledere – både eldre ungdommer og voksne. Hver tentroelev får tildelt en primærkontakt som de kan snakke med og ha tillit til utover året.

Pris: 200kr per semester. I tillegg kommer pris for turer. 

 

Vervekonkurranse

Vi gir tentroelever som vet de vil gå hos oss, mulighet til å verve med seg venner og kjente. For hver venn du verver, får du ett lodd med i trekningen av å få spandert hele tentro-opplegget hos oss (inklusiv turer)! Be vennen din oppgi ditt navn ved påmelding, på spørsmål om noen andre fikk ham/henne til å velge Tentro i Filadelfia.